Sidney on ykkönen

Moi taas,

toipumisaika on vihdoin ohi ja ensimmäinen pelinpuolikaskin takana. Ei ollut mukavin paikka hypätä yli kahden kuukauden tauon jälkeen kesken pelin sisään Chicagossa. Mutta paluupeli on kuitenkin takana ja paikat onneksi kunnossa.

Tällä kertaa listaan viisi maalivahdin pahinta vihollista, eli kovaa maalintekijää.

1) Sidney Crosby -- Pittsburgh Penguins

Henkilökohtaisesti pidän häntä maailman parhaimpana pelaajana. Joka vuosi Crosbysta sanotaan, että hän ei ole maailman ehdoton huippupelaaja. Mutta aina hän tulee takaisin ja pelaa aivan huipulla. Crosby on hyvä niin aloituksissa, syötöissä kun laukauksissakin.

Tähän vaikuttaa ehkä sekin, että hän teki aikanaan minua vastaan seitsemän pistettä yhdessä pelissä…

2) Aleksander Ovetshkin -- Washington Capitals

Kaikki tietävät hänen laukauksen ja sen voiman. Mutta maalivahdille myös Ovetshkinin laukauksen yllätyksellisyys on paha asia. Mahtaako hän aina tietää itsekään mihin kuti lähtee? Mutta usein se menee kohti maalia kuitenkin. Ovetshkinin vauhti on raju, mutta taito säilyy vauhdissakin.

Hän on kakkonen Crosbyn jälkeen.

3) Daniel ja Henrik Sedin -- Vancouver Canucks

Vain yhtä ei voi tässä kohtaa nimetä. Kyseessä on niin kova kaksikko ja paketti. Olemme kahden viime kauden aikana pelanneet paljon pelejä Vancouveria vastaan. Parhaimmillaan kaksosten yhdessä pelaaminen on taidetta. Sitä ei aina pysty edes käsittämään.

4) Steven Stamkos -- Tampa Bay Lightning

Kanadalainen on joka vaihdossa vaarallinen vastustajan maalivahdille. Hänellä on hyvä luistelutaito. Laukaus näyttää vain kehittyneen viime kaudesta. Stamkos on mun entinen joukkuekaveri ja kyseessä on erittäin mukava ja tavallinen heppu joka kulkee jalat maan pinnalla.

5) Shea Weber -- Nashville Predators

Weberin laukaus on yksi kovimmista, ellei kovin koko liigassa. Se on myös murhaavan tarkka. Jos Weber pystyy vielä ottamaan potkun tai kaksi vauhtia, niin veto tulee todella lujaa. Hänellä on myös taito ampua oikeaan aikaan, eli silloin kun joku on maskissa ja vaikeuttamassa maalivahdin tekemisiä.

Katsotaan miten runkosarjan loppu menee. Ja palataan taas asiaan!

This entry was posted in Nitty. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sidney on ykkönen

 1. tonir87 says:

  Kiitos jälleen blogista. Omia suosikkeja on jos Sinua ja maalivahteja ei lasketa. Tuohon vaarallisimpiin pelaajiin maalivahtia vastaan on.
  1. Mikko Koivu
  2. Martin St.Louis jota olen aina myös fanittanut joten viime kausi oli herkkua kun näki sinun ja Martyn pelaavan 😀
  3. Chris Stewart pelaaja jota inhoan on pystynyt sinut muutaman kerran tuurilla ohittamaan ja se on aina harmittanu.
  4. Sidney Crosby
  5. Steven Stamkos käsittämätön suoraan syötöstä laukaus viime kaudella sai juhlia monta kertaa miehen ylivoimamaaleja.

  Tänään onkin Dallas peli Suomen aikaan 3.30 valvon ja katon pelin uskon että olet maalilla. Heräsin tänään aikasin joten uni varmasti maittaa pelin jälkeen. Uskon että nappaat vielä tänä vuonna ykkös tittelin takas ja toivon kaikkea hyvää loppu kauteen. Toivottavasti Stanley tulee.

 2. Leopold says:

  Onnea geimeihin Antero! Kattelin tossa joku kerta Crosbyn videon nhl:n nettisivuilta missä kaveri länttää tolpankautta-laukauksilla maalin paikalleen..on huikee kaveri, tommosen laukasutaidon kun sais kaikille Suomen junnuille..sillä puolella meillä on rapakon takaa eniten opittavaa.

 3. Turunpoika95 says:

  Haluaisin tietää tosta sun ja Antin peluutuksesta. Niemi on liekeissä, mutta haluaisin nähdä sutkin siellä maalilla pitkästä aikaa… aikooko Mclellan heittää sut tolppien väliin vielä tällä kaudella (muutenkin jos niemi vaikka olis loukkaantunut)

 4. San jose sharks says:

  olen kattonut kaikki teidän pelinne tällä kaudella, mutta haluaisin nähdä myös sinut siellä maalin suulla… mitenkän todd onko puhunut peluutuksestasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *