Sidney on ykkönen

Moi taas,

toipumisaika on vihdoin ohi ja ensimmäinen pelinpuolikaskin takana. Ei ollut mukavin paikka hypätä yli kahden kuukauden tauon jälkeen kesken pelin sisään Chicagossa. Mutta paluupeli on kuitenkin takana ja paikat onneksi kunnossa.

Tällä kertaa listaan viisi maalivahdin pahinta vihollista, eli kovaa maalintekijää.

1) Sidney Crosby -- Pittsburgh Penguins

Henkilökohtaisesti pidän häntä maailman parhaimpana pelaajana. Joka vuosi Crosbysta sanotaan, että hän ei ole maailman ehdoton huippupelaaja. Mutta aina hän tulee takaisin ja pelaa aivan huipulla. Crosby on hyvä niin aloituksissa, syötöissä kun laukauksissakin.

Tähän vaikuttaa ehkä sekin, että hän teki aikanaan minua vastaan seitsemän pistettä yhdessä pelissä…

2) Aleksander Ovetshkin -- Washington Capitals

Kaikki tietävät hänen laukauksen ja sen voiman. Mutta maalivahdille myös Ovetshkinin laukauksen yllätyksellisyys on paha asia. Mahtaako hän aina tietää itsekään mihin kuti lähtee? Mutta usein se menee kohti maalia kuitenkin. Ovetshkinin vauhti on raju, mutta taito säilyy vauhdissakin.

Hän on kakkonen Crosbyn jälkeen.

3) Daniel ja Henrik Sedin -- Vancouver Canucks

Vain yhtä ei voi tässä kohtaa nimetä. Kyseessä on niin kova kaksikko ja paketti. Olemme kahden viime kauden aikana pelanneet paljon pelejä Vancouveria vastaan. Parhaimmillaan kaksosten yhdessä pelaaminen on taidetta. Sitä ei aina pysty edes käsittämään.

4) Steven Stamkos -- Tampa Bay Lightning

Kanadalainen on joka vaihdossa vaarallinen vastustajan maalivahdille. Hänellä on hyvä luistelutaito. Laukaus näyttää vain kehittyneen viime kaudesta. Stamkos on mun entinen joukkuekaveri ja kyseessä on erittäin mukava ja tavallinen heppu joka kulkee jalat maan pinnalla.

5) Shea Weber -- Nashville Predators

Weberin laukaus on yksi kovimmista, ellei kovin koko liigassa. Se on myös murhaavan tarkka. Jos Weber pystyy vielä ottamaan potkun tai kaksi vauhtia, niin veto tulee todella lujaa. Hänellä on myös taito ampua oikeaan aikaan, eli silloin kun joku on maskissa ja vaikeuttamassa maalivahdin tekemisiä.

Katsotaan miten runkosarjan loppu menee. Ja palataan taas asiaan!

This entry was posted in Nitty. Bookmark the permalink.