Maalivahdin vaihdolla herätellään joukkuetta

Moi kaikille,

minut on vaihdettu maaliin nyt kahdesti kesken pelin käynnissä olevan playoff-sarjan aikana. Kesken pelin kylmänä miehenä sisään hyppääminen ei välttämättä ole helppo paikka. Mitä myöhempänä ajankohtana se tapahtuu, sen vaikeampaa se oikeastaan on.

Maalivahdin vaihdolla herätellään lähes aina joukkuetta. Joskus on parempi fiilis hypätä mukaan, joskus huonompi. Ei siinä ole hirveästi poppaskonsteja kun käsky maalille tulee. Vettä naamalle ja nivuset lämpimäksi, siinä se lyhykäisyydessään on. Kahvia ei valitettavasti vaihtoaitiossa ole, ehkäs sitä pitäisi hankkia…Heräämisen on syytä tapahtua nopeasti, kun siitä penkiltä jäälle luistelee.

Sarja on kesken ja Kings on taistellut todella hyvin. Olemme hallinneet pelejä, sen kertoo jo laukaisutilastotkin. Tappiopeleissä emme vaan ole onnistuneet maalinteosa. Kuten aikaisemmin totesin, tässä ottelusarjassa on kyse meidän hyökkäys vastaa Kingsin puolustus. Lisäksi heidän maalivahdistaan on hyvin pitkälle kiinni miten sarja päättyy. Tähän asti Quick on pelannut hyvin.

San Josessa on playoff-huuma päällä. Sharskin paitoja ja muita fanituotteita näkyy katukuvassa nyt normaaliakin enemmän. Aina meillä on hyvä meno hallissa ja se on loppuunmyyty. Mutta kyllä tunnelma ja meteli vaan lisääntyy pudotuspeleissä.

Viime pelissä oli niin raju meteli, että tuskin olen äänekkäämmässä hallissa koskaan pelannut! San Jose on kiekkokaupunki!

Suomessa puhutaan jo paljon MM-kisoista. Seuraavassa blogissa verestän hieman omia maajoukkuemuistojani.

This entry was posted in Nitty. Bookmark the permalink.