Maalivahdin vaihdolla herätellään joukkuetta

Moi kaikille,

minut on vaihdettu maaliin nyt kahdesti kesken pelin käynnissä olevan playoff-sarjan aikana. Kesken pelin kylmänä miehenä sisään hyppääminen ei välttämättä ole helppo paikka. Mitä myöhempänä ajankohtana se tapahtuu, sen vaikeampaa se oikeastaan on.

Maalivahdin vaihdolla herätellään lähes aina joukkuetta. Joskus on parempi fiilis hypätä mukaan, joskus huonompi. Ei siinä ole hirveästi poppaskonsteja kun käsky maalille tulee. Vettä naamalle ja nivuset lämpimäksi, siinä se lyhykäisyydessään on. Kahvia ei valitettavasti vaihtoaitiossa ole, ehkäs sitä pitäisi hankkia…Heräämisen on syytä tapahtua nopeasti, kun siitä penkiltä jäälle luistelee.

Sarja on kesken ja Kings on taistellut todella hyvin. Olemme hallinneet pelejä, sen kertoo jo laukaisutilastotkin. Tappiopeleissä emme vaan ole onnistuneet maalinteosa. Kuten aikaisemmin totesin, tässä ottelusarjassa on kyse meidän hyökkäys vastaa Kingsin puolustus. Lisäksi heidän maalivahdistaan on hyvin pitkälle kiinni miten sarja päättyy. Tähän asti Quick on pelannut hyvin.

San Josessa on playoff-huuma päällä. Sharskin paitoja ja muita fanituotteita näkyy katukuvassa nyt normaaliakin enemmän. Aina meillä on hyvä meno hallissa ja se on loppuunmyyty. Mutta kyllä tunnelma ja meteli vaan lisääntyy pudotuspeleissä.

Viime pelissä oli niin raju meteli, että tuskin olen äänekkäämmässä hallissa koskaan pelannut! San Jose on kiekkokaupunki!

Suomessa puhutaan jo paljon MM-kisoista. Seuraavassa blogissa verestän hieman omia maajoukkuemuistojani.

This entry was posted in Nitty. Bookmark the permalink.

3 Responses to Maalivahdin vaihdolla herätellään joukkuetta

 1. Mikko says:

  Toivon kyllä todellakin Sharksille Stanley Cupin voittoa. Olisi varmasti ainutlaatuista, kun Cupin voittaisi seura, jossa on KAKSI suomalaismaalivahtia. Lisäksi taitaisi olla ensimmäinen kerta koko NHL:n historiassa, kun maalivahti (tässä tapauksessa Niemi) voittaisi cupin peräkkäisinä vuosina, mutta eri seurassa?

  Eli älä vaan ala liikaa miettimään MM-kisoja, vaan hoitakaa Antin kanssa Stanley Cup Sharkseille 😉

 2. Tonir87 says:

  Kiitos jälleen Blogista. Seuraava pelinne onkin jo tänään. McLellan kiiruhtikin jo eilen sanomaan että Niemi pelaa maalissa. Itseä tietekin raivostuttaa miksi ei päästä sinua maaliin. Onkin ollut mielenkiintoisia matseja ekoissa sarjoissa. Anaheim tippu joka tietenkin harmittaa mut siel pelit kaatu maalivahti peliin kun Hiller oli pois ja Emery tai Ellis ei pystynyt miestä paikkaa Emery päästi joka ottelus 3 häkkiä. Luongolla ollut ongelia Vancouver maalissa. Rinteellä myös ollut vaikeata ekassa sarjassa. Bryzgalov oli vaikeuksissa Detroitia vastaan. Ja Thomas ensimmäisessä kahdessa ottelussa Montrealia vastaan. Joten huikeasti ollaan nähty maaleja ekalla kierroksella. Lisäksi Quick on pelannut aika vaihtelevasti. Ja Philly ei tiedä kenet maaliin laittaa. Pelaajilla varmasti ollut niin paljon ylimääräistä energiaa että puolustuksessa sit tapahtuu virheitä. Toivon todella että pääsisit vielä maalille ja nimenomaan että saisit aloittaa pelin. Kiitos Blogista.

 3. Esa-peksi says:

  olet tehnyt upeaa työtä maalilla aina kun olet sinne mennyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *