Mennään parempaan suuntaan

Moi kaikille!

Reissussa ollaan ja kovat jengit on vastassa (Columbus, Philadelphia, Detroit, Dallas). Eka reissu viime viikolla oli lähes katastrofi. Kolme peliä ja yhtä monta tappiota. Ei päästy edes lähelle voittoa.

Ankkalauma oli ekassa reissussa täysin kuriton pelisysteemin ja tyhmien jäähyjen suhteen. Ali- ja ylivoima oli niin ikään täysin luokatonta. Maalivahtipeli oli keskinkertaista, Getzlafin kenttä täysin unessa ja meidän kenttä tehoton. Onneksi Saku sentään pääsi tekemään kaksi maalia.

Kyllä kaiken A ja O tässä touhussa on, että parhaiden pelaajien on myös oltava parhaimpia, muuten ei voi menestyä.
No, sitten päästiin kotiin ja saatiin paletti kasaan. Kolmesta kotipelistä tuli kaksi voittoa ja häviö rankkareissa. Ne matsit antoivat vähän valoa paremmasta.

Se on sanottava, että tämä liiga voi olla tosi raaka tai toisaalta tosi antelias. Pelejä on niin tiiviisti, että kun pelataan hyvin voidaan voittaa nopeessa ajassa monta peliä. Kolikolla on tietenkin kääntöpuoli. Kun pelataan huonosti, niin tulee turpaan oikeen kunnolla.

Tappioiden aikaan on koko jengin ilmapiiri hiljainen, kireä ja jännittynyt. Harva uskaltaa puhua tai hymyillä, Tietysti paineet on kovat kaikilla, toisilla on pelko tulla lähetetyksi farmiin, joku voidaan myydä muualle tai valmentaja erottaa.

Mutta tosiasia on että eteenpäin on mentävä ja taaksepäin on ihan turha katsoa. On opittava virheistä ja ajateltava positiivisesti, tehtävä asiat vaan paremmin ja paremmin.

Joukkueurheilun voittamisen vaikeus on juuri siinä, että olet just niin hyvä kun sun ryhmäsi heikoin lenkki. Ei riitä, että hoidat vaan omat hommasi, on haaste saada myös pelikaverit omalle tasolle.

Oli tosi hienoa saada Lyde takaisin kehiin, Jätkä teki heti kahdessa ekassa pelissä maalit ja pelasi muutenkin hyvää peliä. Saimme myös Andreas Liljan vahvistamaan puolustusta, joten pienestä alkukankeudesta huolimatta ollaan takuulla menossa parempaan suuntaan. Pitää muistaa, että kausi on pitkä ja paljon hyviä pelejä on meilläkin edessä.

Näillä mennään sano Virmanen…later!

Aihe(et): NHL. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.