Pelin jälkeen ei uni tule – pillereitä en ota

Moi taas kaikille!

Joulu senkun lähestyy, tosin monta peliä on vielä ennen sitä edessä ja lahjatkin on vielä hankkimatta. Tässä kun loukkaantuminen hieman vaivaa, niin kaupoillekin varmaan vielä ehtii.

Monet kysyvät usein multa, että mikä esimerkiksi pelipäivänä on meidän aikataulu? No, se on lähes aina samanlainen. Meidän kaikki pelit viikolla alkaa kello 19. Joten aamulla herään noin 7.30, syön aamupalan ja lähden yhdeksän aikaan hallille.
Kello 10 on aamujää, joka kestää yleensä vain 20-25 minuuttia. Ihan iisi ja kevyt harjoitus siis, siihen päälle pelipalaveri yhdentoista tienoilla ja sitten kotiin. Lounaana on Sirpan tekemä pelipäivän spaghetti puolilta päivin.

Päiväunille vetäydyn kahden aikaan ja herätys on taas 15.30. Herättelen itseni suihkulla, juon kahvin ja syön bagelin ja lähden hallille kello 16.20. Matkaa on sen verran, että hallille saavun jotakuinkin 17 aikaan. Yleensä olen viimeinen joka hallille tulee!

Jotkut pelaajistamme tulee hallille jopa neljä tuntia ennen peliä. Itse tulisin vielä myöhemmin, mutta ylivoimapalaveri on 17.15, ja alivoima 17.30. Alkuveryttely alkaa 18.30 ja kiekko putoo jäähän noin 19.05.

Pelin jälkeen mun ohjelmaan kuuluu aina kevyt kuntopyörä, venyttely, ja välillä hieronta. Nämä kaikki auttavat nopeampaan palautumiseen, varsinkin tässä iässä se on tehtävä. Yleensa kaikki myös vetävät kevyen voimatreenin painoilla, sitten syömään ja kotiin.

Usein pelin jälkeen yöunet jää turhan lyhyiksi, meinaan pelin jälkeen on kroppa pitkään ylikierroksilla ja uneen pääsy vaikeaa. Monet pelaajat ottavat nukahtamispillerin joka pelin jälkeen. Itse yritän olla ottamatta, sillä siihen jää helposti niin koukkuun, että ilman ei enää unta saa.

Seuraavana päivänä on yleensa aina harjoitukset kello 11, ja hallille mennään tuntia ennen. Kotona olen yleensä noin kello 13 maissa, ja loppupäivä on vapaa. Usein kuitenkin vien omat pojat lätkätreeneihin illalla, joten voi sanoa, että jäähalli on toinen kotimme. Usein menemme sinne koko perhe, jotta voimme viettää aikaa yhdessä.

Toistaiseksi pojat ovat todella nauttineet, ja kyllä heistä selkeästi näkee, että intohimo ei ole kauas puusta pudonnut. On myös hienoa, että pojat ovat saaneet seurata uraani läheltä ja saaneet kokea muun muassa Stanley Cupin voiton, Vancouverin olympialaiset jne. Ne ovat varmasti hienoja muistoja heille. Muutenkin he todella nauttivat kun saavat tulla mukaani harjoituksiin ja luistella Honda Centerissa.

Ehkä jonain päivänä osat muuttuvat ja minä katson ja hurraan kun Honda Centerissa kirmaa toisen polven NHL-pelaajia ja paidassa lukee Selänne…who knows! Aika näyttää.

Hauskaa joulun odotusta kaikille!

Aihe(et): NHL. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

43 vastausta kohteessa Pelin jälkeen ei uni tule – pillereitä en ota

 1. alx sanoo:

  Selänne hienomies.

 2. RD sanoo:

  Sen verran iso ongelma, että SM-liiga on ohjeistanut seurojen lääkäreitä rajottamaan pillerien jakamista pelaajille. Nykyisin pelaajat eivät käytä uninappeja nukahtamiseen, vaan kännäämiseen. Monia pelaajia on koukussa. Onneksi vain Kevin Kantee on kärynnyt ratista.

 3. sampsa sanoo:

  Miten noiden aikaerojen kans? Tottuuko niihin pitkin kautta vai pitääkö itärannikon peleihin varautua länsirannikolta lähdettäessä eri tavalla, kuten tuossa blogin alussa kirjoitit?

  Olis kyllä hienoo nähä toisen polven Selänteitä, olisi epäilemättä vähintäänkin toiseksi suurin palvelus mitä olet Suomalaiselle jääkiekolle tehnyt :D

 4. viiva sanoo:

  Joo on tosi rankkaa elämää

 5. jako sanoo:

  Voin omasta kokemuksesta sanoa, vaikken ole ikinä lätkää vakavassa mielessä pelannut, että 1,5 tunnin päiväunet iltapäivällä vievät kyllä tehokkaasti unen saantia kohtuullisen myöhäiseksi kenellä vain. Itse heräilen 5-6 aikaan aamulla riippuen duunin alkamisajasta ja joskus jos erehtyy tuollaiset 1-2 tunnin päikkärit duunin jälkeen vetämään niin ei kyllä tarvitse unelmoida nukahtamisesta ennen 1-2 yöllä. Joten pistääkin miettimään onko käynyt mielessä olla ottamatta niitä päikkäreitä pelipäivänä ja katsoa helpottaako se unen saantia. Vaikka toki tiedän että monille urheilijalle nuo rutiinit toki ovat niin tärkeitä ettei niitä helposti aleta muuttamaan.

 6. VP sanoo:

  Kiitos Teemu blogipäivityksestä. Saa vähän käsitystä pelaajien arkirutiineista.

  Pelit kun on aika myöhään, niin ei ihme, jos nukahtaminenkin pelien jälkeen venyy pitkälle yöhön. Addrenaliinitasot korkealla ja rauhoittuminen vie aikaa. Pillerit voi pahentaa ongelma, koska ne vaikuttaa myös unen laatuun ja tosiaan niihin jää myös koukkuun, mutta jos kovin pahaksi ongelma menee, niin pakkohan se sitten on.

  Toisen polven Selänteitä voisi olla hauska seurata ja voisi sitten itse nuoremmille kertoa, että minäpä se näin näiden Selänteiden isänkin pelaavan. Oli se vaan kova pelaaja sekin! :D

  Hyvää joulun odotusta sullekin! Miten äkkiä muuten tottuu jouluun ilman lunta? Äkkiseltään tuntuu tosi oudolta ajatus joulunvietosta uikkarit päällä uima-altaalla. :D

 7. Riksa sanoo:

  temelle parantumisia että näkee sut taas matseis mukana!!! ja hyvää joulunodotusta sinnekki päin!!
  PS: ei pillereitä! :)

 8. Joni sanoo:

  Toivottavaste nopeaan paranet ! Aika tiukat aikataulut kyllä on ja oisi mukava tulevaisuudessa nähdä Selänne pelaamassa tarkoitan ensi vuonna ja toisen polven Selänteet sitte myöhemmin :)

 9. Loko sanoo:

  Jako: Jääkiekkoilijan päivärytmi tähtää otteluun. Normaalin ihmisen pitää olla skarppina siinä 9-15 välillä, Teemun duunit on 19-21. Eli pakostakin rytmi on aika erilainen.

  Lähinnähän tuossa päivärytmissä voi kyseenalaistaa tarpeen aamujäille ja niiden vaatimalle herätykselle. Kai siihen joku selitys on, miksi päivän pitää alkaa jo seitsemältä. Vaikea kyllä ymmärtää. Ihminen on skarpeimmillaan pari tuntia heräämisestä eli jos on herättävä seiskalta niin kyllä ne päivätorkut nostaa vireystilaa otteluun.

 10. Jussi sanoo:

  Entä miten vieraskiertueella? millaiset rutiinit silloin on? hotelleissa asumista ja lentokoneilla lentelyä….. Voisitko kertoa vähän niistä rutiineista kun vieraspelejähän on puolet kaudesta..?

 11. Tonza sanoo:

  Moro teme!

  Vieläkö tulet leijoniin? Olis se niin mukava katsoa tv:stä,kun
  Pelaat :)
  Koitappa pysyä terveenä! Aina kun olet pelaamassa, niin
  Pisteitä ropisee roppakaupalla :) joo ja pikku selänteet olis kyllä kiva nähdä
  Tositoimissa jäällä joskus :)
  Terveisiä Lapista pakkasta -25 ei paha :)

 12. Tapani Vaulasto sanoo:

  On se hyvä, että joku noista jutuista puhuu. Teemu Selänteen kirjoituksessa on kolme outoa juttua.
  1. Pelit alkavat myöhään illalla. Se on asia, johon pelaajat eivät ihan helpolla pysty vaikuttamaan. He voivat saada muutoksen aikaan vetoamalla terveyteensä. Syyt näkyy blokin tekstissä: a) Pelin jälkeen elimistön on vaikea palautua. b) Nukkumaan meno on niin myöhään, ettei herää ilman kelloa riittävän ajoissa.

  2. Päiväunet. Ei aikuinen ihminen tarvitse päiväunia. Ainoa asia minkä niistä saa, on että negatiiviset luonnonlait pääsevät nukkujaan käsiksi = laiskuus ja tylsyys.
  Päiväunet eivät todellakaan millään tavalla rytmitä lepoa ja toimintaa.

  3. Ruokailu pelin jälkeen on mukava tapa kavereiden kanssa, mutta keho ei sitä tavitse toimiakseen hyvin seuraavana päivänä. Siitä tulee ainoastaan tunkkainen olo. Juo vaikka 0,5 – 1,0 litraa keitettyä maitoa, jossa on hiukan kanelia, kardemummaa, fenkolia, kurkumaa ja 5 neilikkaa. Maito tekee unesta virkistävän. Sitäpaitsi se taitaa olla paras palautusjuoma.
  Uni on sitä varten, että keho saa puhdistautua ja uudistua seuraavaa päivää varten. Yö ei suinkaan ole sitä varten, että vatsalla olisi muka jotain säännöllistä tekemistä.

  Yhteenveto: Yllä kuvat seikat ovat tämän päivän urheilijalle paljon vaarallisempia kuin doping. Suomalaisten miesten perinteessä on ihan selvä menettelytapa tuollaisia neuvoja jaelleille tyypeille. Ne pitää hirttää munista.

 13. Anni sanoo:

  Koita päästä peli kuntoon piaan. Hauskaa joulun aikaa!

 14. JYHÖ sanoo:

  Kova tahti näyttää olevan, mutta kuule sä Teemu jaksat kun oot niin kova kaveri muutenkin. Hyviä pelejä, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

 15. Mikko sanoo:

  Muistahan jouluna syödä ja syöttää pojillekin Suomalaisittain myös kinkkua, mutta älä itse syö liikaa sillä kauhean kinkun mätön jälkeen ei luistin niin kuljekaan! :D Itse kun toimin postinjakajana niin kärsin tuosta samasta ongelmasta. Yöt kuljen nelisen tuntia rappusia ylös alas painavan postilaukun kanssa, se käy kunnon urheilusta, sitten pitäisi saada heti kotiin tultua unta mutta kyllä se on vaikeaa sängyssä pyörimistä. Tavaksi onkin tullut katsoa paljonko jäbä on tehnyt pisteitä duckseissa ja kaikki highlightit ennen nukkumaanmenoa ja pysyä siinä tunti vielä hereillä uutisia lukien!

 16. Tuomas sanoo:

  Oot Teemu hyvä mies, kunpa vielä pelaisit yhden kauden lisää.
  hyvää joulua sinulle ja perheellesi jos luet tätä palstaa :)

 17. Jani sanoo:

  Toivotavast pääset pian kaukaloon. Hyvie jouluja, ja ajelehan varovasti.

 18. MÖRKÖ sanoo:

  Kumman maan paitaa poikas kantavat maajoukkueessa (jos kantavat), suomen vai ameriikanyhydysvaltain ?

 19. Mika Yki sanoo:

  Kerro Teemu että mistä sinä saat tai mistä sinulle hankitaan legendaarinen Jofa kypärä? Itse olen etsinyt samanlaista, mutta mistään ei löydy.

  Tarkoitan kypärää joissa EI OLE korvasuojia – sellaisia ”peruspotta jofia” kyllä löytyy, mutta etsin ja haluan samanlaisen kuin sinulla. :)

 20. Jusspe sanoo:

  Kyllä melkee suutun jos Selänteen pojat jonkun muun maan ku Suomen paitaa päällä kaukalossa pitää :D

 21. the ihme sanoo:

  Joo pikaista parantumista ja hyvää joulua teemulle! ps. Jos niitä nuorempia näkee niin vois ottaa tuon pilleri jutun puheeksi koska saattaa päästä kyllä uneen mutta minkälaista se unenlaatu on.

 22. Henkka sanoo:

  Vai että maito on paras palautumisjuoma? Ei kannattaisi kirjoitella jos ei asioista mitään tiedä. Ei todellakaan ole!
  Palautumiseen tarvitaan proteiinia, hiilihydraatteja, vitamiineja, elektrolyytteja, kivennäis- ja hivenaineta ym. Lisäksi hermoston palautuminen vaatii esim. koliinia.

  Ihmetyttää enemmän, missä on Teemun tankkaus ennen ottelua. Puolilta päivin syöty pasta ja välipalana bagel ei riitä energiatasapainon ylläpitämiseen läpi ottelun. Samoin pitäisi tankata kunnon palautumisjuoma (jossa em komponentit mukana) heti ottelun jälkeen, koska palautuminen pitäisi käynnistää heti pelin jälkeen ja kiinteää olisi suotava tankata vasta pari tuntia suorituksen jälkeen.

 23. Heinonen sanoo:

  Jako ja Tapani Vaulasto; huomaatte varmaan ketä puhuttelette kirjottaessa kommenttejanne. Aivan. Teemu Selänteelle, yhdelle maailman kaikkien aikojen parhaista jääkiekkoilijoista. Teme on tahkonnut NHL:ää 20 vuotta ja jääkiekkoa yleensäkin varmaan reilut 35 vuotta.
  Selänne pelaa ammattilaisurheiluorganisaatiossa, jossa varmasti tiedetään kannattaako nukkua päikkärit vai ei.
  Myöskin syöminen pelin jälkeen on välttämätöntä. Kun pelaa täyden pelin lätkää 20 vuotta nuorempien vauhdissa, kroppa tarvitsee vähän muutakin kuin maitoa. 0,5 – 1,0 litraa keitettyä maitoa, jossa on hiukan kanelia, kardemummaa, fenkolia, kurkumaa ja 5 neilikkaa. Tuo on muuten ehkä naurettavin resepti minkä olen ikinä kuullut. Muistetaan kuitenkin että Finish Flash pelaa hokii eikä mitään säbää!!

 24. Leopold sanoo:

  Onhan täällä kaikenkarvasta tietäjää. Että TEEMUA (nimi kirjoitetaan nykyään kokonaan isolla) täytyy opettaa tankkaamaan olikein!! Hyvä Vaulamon Tapio tai mikä olitkaan, toivottavasti TEEMU nyt ottaa opikseen!

  One more year TEEMU. Kun sä lopetat..lopetan minäkin.

 25. Iki salama fani sanoo:

  Morjens teemu !

  Itse pidän sinua suomen parhaimpana pelaajana ikinä.
  Sinusta saa sellaisen käsityksen että olet fiksu, hyväsydänminen ja reilu ihminen.. ja mikä parasta tuntuu että olet hyvä isä..oma isäni kuoli noin 3kk sitten ja jos mahdollista hän oli viellä kovempi salama fani kun minä..hän on seurannut uraasi kirkkonummen salamoista asti !
  Viimeinen toive häneltä oli että hänen uurnaansa kaiverettiin finish flash.

  Sitten olis pari kysymystä jos jaksat vastailla niin hyvä olisi.

  1. Hyvä kaverisi Jere lopetti uransa. Herättikö se sinussa minkälaisia tunteita?
  2. jos voittaisin stanley-cupin tänä vuonna niin olisiko se sitten siinä lopullisesti ?

  Kiitos ja onnea peleihin !

  Terveisin
  Ikuinen Teemu fani =)

 26. Santtu sanoo:

  Pikaista paranemista ja rauhallista joulua sinne =)…

  Itellä tulee kaikki Anaheimin pelit katottua livenä, ja ois kiva päässä taas pian näkeen täysin kuntoutunut Selänne kirmaamassa siellä kentällä, ja tuomassa uniikin sykkeen joka peliin. =)

  ps. Yritähän houkutella Koivukin kirjoittaan sun kaa vaikka vuoretellen vastaavaa blogia ;) …. Olis myös kiva josko pistäsittä RSS feedin tähän blogiin

 27. Santtu sanoo:

  Äsköseen pieni tarkennus… Livenä meinaan siis ESPN nettipalvelun kautta, eikä paikanpäältä livenä. Se se kyllä oliski vasta herkkua xD

 28. Tohtori tornado sanoo:

  Olen ollut pitkään sitä mieltä että myös pelitemmon säilyttääkseen kiekkoilijat jotenkin doupataan ,jenkeissä kun sitä ei kollata mitenkään eli jotain piriä siellä vedetään joko safkan messissä tai jotain ,eli lääketehtaat ovat mukana ja urheilijoilla testataan heidän tietämättään.Pelimäärä matkustus,treenit niistä ei selviä ilman apuja kenenkään kroppa.

 29. etelän poika sanoo:

  teemu tätä sun blogia on kiva lukea ..mukavaa saada tietää enemmän ammattijääkiekkoilijan rutiineista ja elämästä…joo ja ne pikku selänteet eivät sitten pelaa usan paidassa jos ammattilaisiksi meinaavat !! :D syö kinkkua kohtuudella ja viettäkää kiva joulu koko perhe! niin ja onnea tuleviin peleihin!

 30. Pamaus sanoo:

  Hyvä että tiedätte noin paljon asioista…ja paljona aivan asiaakin. Mutta eiköhän noi ammattilaiset osaa hommansa. Veikkaan kyllä että TEEMU joka on 40 vanha PAPPA ja on tahkonut kohta 19 kautta NHLssä ja edelleen terävimmällä huipulla…niin aika oikein se on noi tehnyt. Älkää jaksako jauhaa…tehkää te kanssa välillä vaikka töitä tai ottakaa vaikka päikkärit…ja ei se mitään pihviä pelin jälkeen vedä…hedelmiä ja sellaista kevyttä…fiksua…siis pari kaljaa auttaa myös palautumaan hyvin.

 31. Sarra sanoo:

  Voi sentään, minä niin toivoin, että olisit ollut jo kaukalossa NYI:a vastaan! Pääasia kuitenkin, että se sun nivunen tulee kuntoon, ettei vaivaa sitten vielä pidempään, niin että älä vaan hötkyile, vaikka kaikki sua kovasti kaipaakin ja varmasti sullakin polttelee päästä pelaan.
  Lääkärit ja vastaavat aina sanovat, että iltaisin pitäisi välttää kovia liikuntasuorituksia just siitä seuraavan uneen pääsyn vaikeuden vuoksi. Voin kuvitella, että pelin kaltaisen fyysisen ja psyykkisen rupeaman jälkeen on aika hankalaa saada kierroksia tasaantumaan. Täällä on ehdoteltu sulle avuksi toinen toistaan kiintoisampia konsteja, niin pistänpä minäkin yhden kehiin. Onhan olemassa eräs äärimmäisen luonnonmukainen keino jolla saavuttaa ihan mukavan raukean ja rennon olotilan aika miellyttävästi. Se onnistuu yksinkin, vaikka kaverin kanssa se on mukavampaa. ;D No joo, eipä siitä sen enempää…

  On tosi hienoa, että sun pojatkin on innostuneita jääkiekkoilijoita. Olis kyllä mahtavaa nähdä sieltä nousevan uusia Selänteitä kaukaloihin! Ja vaikka siitä ei kaikille sun pojille ammattia tulisikaan, niin onhan se hienoa jakaa jälkikasvunsa kanssa jokin yhteinen intohimo. Siinä pystyy antamaan itse lapsilleen niin paljon enemmän, kuin jos lasten kiinnostuksen kohteet suuntautuisi johonkin, josta itse ei paljon mitään tiedä. Kokemusta on.

  Hauskaa joulun odotusta sinnekin päin!

 32. jörömies sanoo:

  sami hedberg RULETTAA!!!!!!! laittakaa you tubii sami hedbeg ni sielt tulee kunnon tyyppi. SUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 33. rauska sanoo:

  Kyllähän Teemu S. voisi jo alkaa hieman löysäillä kun noinkin kasassa vielä on.Alkaisi nauttimaan työnsä hedelmistä ja ennenkaikkea antamaan perheellensä enemmän aikaa, kyllä Teemu on sen kaiken jo saanut mitä lähti hakemaan. Hyvää Joulua! Selänteille

 34. Sanna sanoo:

  Teukka, toivottavasti saat itsesi kuntoon ja pysyt kunnossa loppukauden! Rentouttavaa joulua =)

 35. Henkka sanoo:

  pidäkkin kans huolta et niitä muita selänteitä näkyy mj paidassa vuosien kuluttua ;)

 36. Kipe sanoo:

  Ei varmaan kannata lähtä koukuttamaan. Pahimmassa tapauksessa odottaa Ludvig Borgan kohtalo.

 37. aslakki sanoo:

  Moro Teukka! Suosittelen kokeileen ruokavalion muutosta,jätä ne pastat sun muut hiilarivoittoiset ateriat vähemmälle ja kokeile enemmän proteiini pohjasta. En ole ite mikään himo-urheilija,mutta ruokavalion muutoksella jäi päiväunet kokonaan pois ja unirytmi palautu aika kivaan kuosiin muutenkin,sekä jaksaa touhuta paremmin koko päivän ja mikä parasta,niin paino lähti putoaan 2-3 kilon kuukausi vauhtia..ylipainoa kun on semmoset 20 kiloa ollu jo 10 vuoden ajan. Suosittelen testaamaan vaikka ihan uteliaisuuden vuoksi karppausta, lääkäri Antti Heikkilä jakelee hyviä neuvoja ja tietenkin Atkinsin ruokavalio on maailmalla tunnettu. Ei muuta kuin hyvää joulun odotusta ja pistähän verkot tötterölle.

 38. jape sanoo:

  Oletkos Teemu testannu vähä-hiilihydraattista ruokavaliota? Itellä muuttui kaikki,kun otin Lääkäri Antti Heikkilän ohjeet käyttöön. Vielä aloittelu vaiheessa,mutta paino lähteny putoaan ja unenlaatu muuttunut täysin,kun ennen kärsin unettomuudesta (johon yksi syyllinen on tiivis NHL-pelien seuraaminen yöllä :D ). Yleinen hyvinvointi lisääntynyt huomattavasti,kun jätin hiilarit vähemmälle ruoka-valiosta..kannattaa kokeilla. Hyvää Joulua sinne Kaliforniaan!

 39. lopeta jo ! sanoo:

  Jos ei jaksa ja kroppa ei sammu uneen. Lopeta ei tuo ole sopivaa sinun ikäiselle tai ole jo hiljaa.
  Sähän olet kuin savolaiset et suattas pelatakkii en suatakkaa pelata ku ei tohi ;-)

 40. Krisse sanoo:

  Oi ihanaa! Nään jo mielessäni Eemilin ja Eetun ja Leevin jäällä!!! Se ois parasta :) ihania ootte, Selänteet<3

 41. T.T. sanoo:

  Voi jessus. Kaiken maailman Aslakit ja tapanit jakaa neuvoja Teemu Selänteelle. Miehelle joka on pelannut jääkiekko yli 30 vuotta, niistä 19 NHL:ssä ja on vielä 40-vuotiaana loistavassa kunnossa.
  Jos Aslakki/Tapani olisivat joskus pelanneet tosissaan, niin tietäisivät että pelin jälkeen on PAKKO syödä, muuten nukkuminen on mahdotonta. Ja jos onnistuisi nukahtamaan, niin heräisi muutaman tunnin jälkeen mahdottomaan päänsärkyyn. Eikä niitä proteeineja voi vetää ennen peliä, maha pitää olla mahdollisimman kevyt ja lihaksissa energiaa. Proteiininen sulatus on rankkaa.

  Mutta pointti on että huvittavaa kun penkkiurheilijat neuvoo Selännettä. Tosin teinejähän te taidatte ollla.

 42. jako sanoo:

  Heinonen: En millään tavalla ottanut kantaa siihen miten Teemun pelit ovat vuosien saatossa menneet. Jokainen lätkää seuraavahan toki tietää että hän on yksi suomen suurimmista lätkän pelaajista ellei suurin.
  Otin ainoastaan kantaa siihen että että on kohtuullisen päivänselvää ettei uni tule simmuun kovin aikaisin juuri kellään jos iltapäivällä vetäisee puolentoista tunnin päikkärit. Eli jos valittaa ettei pelipäivinä uni tahdo tulla niin yksi mahdollinen ratkaisu tuohon voisi olla ottamatta unia. Se miten se mahdollisesti vaikuttaisi peliesityksiin ei tullut jutussa esiin ja on varmasti yksilökohtaista joten tottakai sen tietää ainoastaan Teemu itse.

 43. P.P sanoo:

  Terve teemu! Luulin että treenaat vähintään 2-3 tuntia päivässä mutta olet varmaan nuorena niin paljon treenannu ja pelannu ettei sitä enää tuossa iässä niin paljon tartte.
  Itse saatan pelata 5h päivässä jääkiekkoa. Vähän sen mukaan miten tulee pelikavereita jäälle.
  Aamulla kun käynnistän tietokoneen niin eniten minua kiinostaa että miten Selänteellä ja Selänteen joukkueella on mennyt NHL:ssä. Jari Kurria olen varmasti ihaillu yhtä paljon kuin sinä ja jo lapsena luin Mennaderin kirjoittaman kirjan Kurrista monasti läpi mutta kun Kurri Lopetti jo minun ollessa pieni niin olen sitten seurannuta aina sinua :-) . Yritin kerran veljeni kanssa soittaa Kurrille mutta emme löytäneen sen numeroa numeropalvelusta :-) . Kaikkea hyvää jääkiekkokaudelle Saku koivun kans.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>