Jännittävä maanantai NHL-pelaajille

Moi kaikille! Eletään taas jännittävää aikaa! On se aika kaudesta, kun pelaajat jännittävät ja miettivät, missä ura mahdollisesti jatkuu. Maanantaina on nimittäin NHL:n trade deadline, pelaajien viimeinen mahdollinen myyntipäivä.

Seuroilla ja toimitusjohtajilla on viimeinen mahdollisuus tehdä pelaajasiirtoja ja yrittää tehdä oma joukkue mahdollisimman hyväksi. Silloin NHL-seurat jakautuvat kahteen eri ryhmään: myyjät ja ostajat. Joukkueet, jotka uskovat pääsevänsä pleijareihin ovat ostajia ja joukkueet jotka eivät, ovat myyjiä. Yksikin oikea ostos voi loppupeleissä olla se ratkaiseva.

Pelaajalle päivä on tuskainen, sillä epätietoisuus uran jatkosta on aina kiusallinen. Usein mietin, miten julmalla ja tunteettomalla tavalla pelaajia täällä kohdellaan. Lojaalisuudella ei ole sijaa tässä maailmassa, kaikki on kaupan. Me pelaajat olemme vain pelinappuloita isossa bisneksessä. Harva ymmärtää, miltä tuntuu tulla treidatuksi -- ei vain henkisesti, vaan käytännön asteella. Varsinkin perheelliselle siitä tulee iso prosessi. Asunto myyntiin (jos sellaisen omistat), muuttokuorman lähettäminen, uuden asunnon hankkiminen, sähkö, vesi, roskapalvelujen tilaaminen, lasten koulut, lääkärit jne. Sopeutuminen uuteen kaupunkiin vie aikansa. Onneksi sentään uudet pelikaverit ja uuden seuran yhdyshenkilöt auttavat oikeiden kontaktien löytämisessä.

NHL on täynnä huikeita siirtotarinoita. Yksi niistä sattui Tikkasen Esalle. Edmonton Oilers oli New Yorkissa pelaamassa Rangersia vastaan ja pelipäivänä, kun Tiki illalla saapui hallille, huoltaja sanoi, että ”tuonne koppiin, sut on treidattu Rangersiin”. Ei muuta kuin toiseen koppiin ja pelaamaan joukkuetta vastaan, jonka pelaajat olivat tuntia aikaisemmin joukkuekavereitasi. Huhhuh, ei varmaan ollut helppo peli!

Varsinkin ensimmäinen myynti on pelaajalle suuri shokki. Tuntuu että olet epäonnistunut työssäsi ja pettänyt joukkueesi. Näin kävi myös mulle. Kaksi kertaa mutkin on myyty ja kummatkin kerrat ovat olleet katkeria, mutta ensimmäinen on aina katkerin. Elettiin helmikuuta vuonna 1996. Oli ollut paljon huhuja, että yksi meistä kolmesta (Keith Tkachuk, Aleksei Zhamnov ja minä) on myytävä, koska joukkueella ei ole varaa pitää kolmea kovapalkkaista pelaajaa. Olimme Washingtonissa, kun joukkueen omistaja soitti ja kertoi, että vaikka on ollut huhuja myymisestä, et ole kaupan, joten pelaa sä vaan ja nauti!

Niin teinkin, sillä joukkue oli divisioonan toisena ja itse olin pelaamassa huippukautta ja olin NHL:n pistepörssissä viidentenä. Kaksi viikkoa sen puhelun jälkeen joukkueen toimitusjohtaja John Paddock soitti harjoituksen jälkeen pukuhuoneeseen ja kertoi, että on myynyt mut Anaheimiin. Kyyneleet valuivat poskia pitkin. Seurasi minuutin hiljaisuus, jonka jälkeen kiitin tiedosta ja löin luurin kiinni. Se oli kaikki kiitos neljän vuoden työstä Winnipegissä. Pakkasin kamani, sanoin pelikavereilleni kiitos kaikesta ja lähdin kotiin. Se oli täydellinen tyrmäys, ja juuri henkisesti se oli raskain.

Tilannetta ei helpottanut se, että Sirpa oli yhdeksännellä kuulla raskaana. Hän otti tiedon tyynesti, jopa osittain innostuneena uudesta ”seikkailusta”. Seuraavana päivänä lensin New Yorkiin ja tapasin uuden joukkueeni ekaa kertaa. Kaksi viikkoa siitä lensin takaisin Winnipegiin ja esikoisemme Eemil näki päivänvalon.
Kaiken kaikkiaan Winnipegin vuodet olivat hienoa aikaa, ja kaupunki ja ihmiset jättivät lähtemättömän vaikutuksensa sydämeeni. Sanotaan, että kaikella on tarkoituksensa, ehkä tässäkin. Uusi freshi alku uudessa paikassa, mahdollisuus pelata erään nuoren miehen kanssa nimeltä Paul Kariya. Siitä alkoi sellainen henkilökemia, jota harvoin tapahtuu kahden pelaajan välillä. Yhteispeli Paulin kanssa oli jotain aivan maagista. Vaikka kentän ulkopuolella olemme Paulin kanssa täysin erilaisia ihmisiä, niin kentällä olimme kuin samoista aivoista. Se oli huikeaa aikaa. Ja vaikka joukkue oli vuosikaudet keskinkertainen ja omistajana Disney, joka ei halunnut rakentaa menestyvää joukkuetta, niin nautinto pelata Paulin kanssa oli varmasti parasta kipulääkettä siihen.

Vuonna 2001 tapahtui se toinen treidi, joka oli hyvin samanlainen kuin ensimmäinen. Ducksin silloinen toimitusjohtaja Pierre Cauthier tuli juttelemaan ja sanoi, että on kaupitellut mua ympäri liigaa, mutta ei ole tullut mitään kiinnostavaa vastaan. Hän totesi, että en ole enää kaupan, joten voin jatkaa pelejä samaan malliin. Kymmenen päivää siitä puhelin soi aamulla kello 6.30 ja Pierren sihteeri soitti ja kertoi, että mut on myyty San Jose Sharksiin. Ajatella että sillä valehtelijalla ei ollut ”munaa” edes soittaa itse ja kertoa asiasta. Voi että mikä luuseri!

Vuodesta 2003 mulla on ollut sopimuksessa pykälä ”no move”. Se tarkoittaa, että joukkue ei voi myydä mua mihinkään. Se on antanut mulle kyllä täydellisen työrauhan keskittyä pelaamiseen. Voin vain kuvitella, miten monen pelaajan ura tänäkin vuonna jatkuu jossain uudessa seurassa.

Usein myynti on myös helpotus pelaajalle, joka ei tule saamaan reilua mahdollisuutta nykyisessä seurassaan, niin kuin nyt Jarkko Ruudulle, joka myytiin Ottawasta meille. Otin uutisen innolla vastaan ja uskon, että Rudi tulee auttamaan meitä todella paljon. 20 peliä on jäljellä, viimeiset 5 peliä on tullut turpaan, mutta edelleen usko playoffseihin pääsemiseen on horjumaton. Ja mikä parasta, kaikki on edelleen omissa käsissä! Hauskaa kevättä!

Aihe(et): NHL. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

43 vastausta kohteessa Jännittävä maanantai NHL-pelaajille

 1. TC sanoo:

  Huikeaa Teukka! Kiva lukea itse legendan ja syvästi kunnioittamani miehen tekstiä! Kirjoittele vaan lisää näitä blogeja! Thanks!

 2. Anton sanoo:

  Kiitti Teme! tsemppiä pleijareihin!

 3. Jaska sanoo:

  Tsemppiä play-off paikan metsästykseen ja jos kevät tulee liian aikaisin niin muista mm-kisat slovakiassa ja ota saku, lyde ja rudi mukaan…… Soitto vain JJ:lle niin oot joukkueessa.

 4. Donald sanoo:

  Kiitos Teme blogista… Tässä kiittäessä katselen seinälläni roikkuvaa Teemu Selänteen Ducksin paitaa, joka on varustettu Stanley cup badgella ja nimmarilla :)

  P.s. jatka ainakin niin kauan kunnes ohitat tsekkitukan maaleissa.
  + voin tulla heittää sun kanssa pari golfkiekkaa kun aika änäristä jättää 😛

  Saku messiin

 5. viimeinen toive sanoo:

  Voi kun Teemu vielä kerran olisit maajoukkueen käytettävissä, jos niin ikävästi käy, ettei Anaheim pääse playoffeihin.

 6. jutinpommisiniselt sanoo:

  Kiitos, mielenkiintonen teksti!

  Mites ootko vielä jutuissa paljon vanhojen winnipegin aikasten jannujen kanssa? Joskus ymmärsin, että Domin kanssa olit ainaki hyvää pataa winnipegin vuosina?

  Joo ei muuta ku zemii peleihi, onneks kurssi näyttäis taas kääntyvän, seuraavaks Detroitille pataa!!

 7. VP sanoo:

  EU-alueellahan tällaista ei voida tehdä ilman pelaajan suostumusta. Saisikohan jossain vaiheessa NHL:ssäkin aikaan joku järkevä ratkaisu asiaan, ettei pelaajia voitaisi siirrellä ihan ilman mitään neuvotteluja itse pelaajan kanssa? Tuollainen epävarmuushan on kauhea stressitekijä, mutta kai liian monet ajattelee, että raha korvaa stressin, mutta kun siinä on muutkin tekijät kuten läheiset, lasten koulunkäynnit ja lastenkin ystävät, joilla pitäisi olla oma vaikutuksensa. Itse olen ainakin kiitollinen siitä, että mielipiteeni vaikutti muuttomme ajankohtaan ja esimerkiksi siirtyminen uuteen kouluun oli mahdollisimman kivuton.

 8. Hartsa sanoo:

  Teemulle haluan sanoa sen verran, että vaikka pidänkin puoliasi ja toivon, että joukkueesin pääsee pleijareihin haluaisin vedota sinuun vielä yhden kerran maajoukkueen takia. Menen nyt hieman sisälle ajatusmaailmaasi ja voit vastata minulle, jos olen oikeassa ja aikasi riittää. Ajattelet varmaan näin, että oli hienoa päättää maajoukkue ura kovimpaan mahdolliseen olympia turnaukseen ja vieläpä voitto otteluun. Et halua ottaa enää riskiä, että maajoukkue ura päättyisi pettymykseen sillä kuten kummatkin tiedämme siellä on nykyisin se 8 maata joista käytännössä jokainen voi voittaa vaikka ennakkosuosikitkin erottuvat. Lisäksi ikää tulee nhl kausi on raskas ja kärsiihän siinä vähän motivaatiokin. Olet uhrannut maajoukkueelle paljon, mutta tässä on kumminkin yksi pointti vaikka mm kulta ei ehkä ole olympiakullan ja stanley cupin veroinen sinulta puuttuu se ja mitä sinua julkisuudesta tunnen uskallat ottaa myös riskiä. Siitä olemme varmasti yhtä mieltä, että mm kulta on kaikesta huolimatta varsinkin nykytasoisilla pelaajilla erittäin arvokas mitali. Eikö olisi mukava päättää maajoukkue ura kultaan? ja ottaa riski vielä kerran? Olkoonkin kyse olympialaisista kyllä kulta on aina kulta ja tiedät sen varmasti itsekkin. Suomen kansa ja ja jääkiekkojoukkueen takia pyydän sinua vielä kerran kääntämään mielesi. Lopuksi haluan todeta, että vaikka menisi perseelleen niin se ei sinun arvoosi minun eikä muitten silmissä vaikuta olet silti legenda!

 9. Sarra sanoo:

  Olipa kiintoisaa saada vähän pelaajan näkökulmaa pelaajakauppoihin. Tärkein syy, miksi mulla kesti kauan, ennen kuin aloin seuraamaan koko NHL:ää, oli se että musta tuntui aivan karmealta, kun ihmisiä myydään kuin karjaa. Se tuntui aivan sairaalta maailmalta. No, sittemmin olen päässyt kammotuksesta yli, mutta ei musta vieläkään tunnu kovin mieltäylentävältä ja varsinkin jos vasta on katsonut haastattelun, jossa pelaaja sanoo, ettei haluaisi lähteä ja sitten tulee treidi. Tuollaisessa maailmassa tarvitaan kyllä melkoista henkistä kanttia.

  Onhan niitä onneksi sentään mukaviakin kauppoja. Kylläpä olikin ilahduksen aihe taas mulle, kun kuulin, että Ruudun Jarkko oli myyty sinne teille. Vähän sitä täällä toivoinkin ja peukkuja pystyssä pitelin, kun alkoi kuulua huhuja, että Ottawa olisi hänestä luopumassa. Hienostihan Rudi sitten siellä aloittikin!

  Onnea ja menestystä ja tsemppiä ja kaikkea hyvää sinne teille. Mulla on vahva luottamus, että pleijareihin te menette, älkää pettäkö mun luottamusta! ;D
  Niin, ja toivottavasti Saku tulee pian taas pelikuntoon. Aika tärkeä lenkki mies taitaa olla kun pelit kovenee ja tuskinpa se mukavaa on Sakullekaan pelejä sivusta seurata.

 10. Leiska sanoo:

  On hienoa, kun Teemu kirjoittaa niin avoimesti omilla tuntemuksillaan ja totisesti sydämestä. Aivan uskomattoman hieno pelaaja ja ennenkaikkea ihminen.

  Onnea peleihin!
  Ja Jagr:n jos ainakin vielä ohittaisit…

 11. Sanna sanoo:

  Sanotaanko näin, että let´s go meininki ei oo ihan reilua NHL:ssä. Onneksi sun ei tartte enää sitä asiaa miettiä. Energistä kevättä ja onnea peleihin, toivottavasti pääsette playoffseihin!

 12. Bosse sanoo:

  Kiitos hienosta blogista!

  Täytyy tähän vielä heittää lisää löylyä pataan ja todeta että yhtä raakaa on junnujääkiekossa, siellä ei treidata, mutta raadollista on se ettei edes kaikille anneta mahdollisuutta pelata, leikkiä ja kehittyä. Jo 10 vuotiailta vedetään matto jalkojen alta, heitetään joukkueesta pihalle, valkku pistää pojat istumaan penkille, ei päästetä mukaan turnausmatkoille, suositaan toimihenkilöiden omia poikia. Nuorena se näköjään alkaa ja näyttää jatkuvan NHL:ssäkin eri muodossa vaan. NHL:ssä kyse on raadollisesta bisneksestä, junnukiekossa valmentajien halusta voittaa eikä kehittää suomalaista jääkiekkoa seuraavalle asteelle.

 13. sonni sanoo:

  Hyvä Teme hieno blogi ja jatka sitä pistetehtailua samaan malliin. Olikos se vielä parikymmentä maalia ni #68 jää taakse.

  Ja Bosselle tiedoksi, että niin se pitääkin olla, että parhaat pelaa enemmän. Aikasemmin oli tää meininki että kaikki pelaa yhtä paljon ja sinä aikana hyviä suomalaiskiekkoilijoita tuli yhtä paljon kuin ruotsalaisille sotasankareita tokasta maailmansodasta. Nyt kun on vihdoin saatu hommaa pikkusen takasin raiteilleen niin tuo kommentti vaikuttaa kyllä harvinaisen typerältä.

 14. Vaimo sanoo:

  Mietin tässä just että ketä sitä kannattas tänä vuona.
  Ehkä mä silti toivon että se Philadelphia voittas stanleyn että sais Timonen kruunun urallensa.
  Ethän pahastu Teemu 😀
  Mut paras voittakoon! ja se nähdään sit myöhemmin :)

 15. tuomas sanoo:

  Hieno teksti! olet mun idolini :) olisi kiva saada joskus sun maila, oon toivonut sitä jo kauan.

 16. Limppu sanoo:

  Toivottavasti jatkat vielä tämän kauden jälkeen niin pääset maaleissa Jagrin ohi ja tietysti Sundinin ennätyksen. Toivotaan parasta kevättä.

 17. Jari Salokanto sanoo:

  On tosi virkistävää huomata Selänteen pelaavan kuin uransa uutta kevättä ja tekevän pisteitä ottelusta otteluun. Olen myöskin melkeinpä palvoen ihaillut Teemu Selännettä ihmisenä ja kiekkoilijana koko hänen uransa ajan vaikka hän olikin lähtöisin pääkaupungin seurasta. Ja hänen maajoukkueuralleen toivoisin hartaasti jatkoa.
  Teemu kirjoittaa asiaa asiantuntijana parhaasta päästä. Perheelliselle tuo ammatti ei ole millään tapaa sovelias, mutta rahaa siellä tienaamassa ollaan. Sitä haluavat hamuta niin joukkueitten omistajat kuin pelaajatkin. Eri asia on tietysti kuinka nuo asiat tulisi hoitaa. Jonkinlainen solidaarisuus tietysti olisi suotavaa kaikkensa antavien pelaajien ja rahaa ja menestystä hamuavien omistajien kesken.
  MUTTA junioripuolella ne suuret lupaukset ehditään kerätä myöhemminkin ei vielä kymmenen ikävuoden molemmin puolin. Kaikki pelaa -periaate pitää olla käytössä vielä ainakin C-junioreihin asti. Muuten ne hitaasti edistyvät heitetään turhaan romukoppaan jo hyvin nuorena. Suurista määristä on helpompi kerätä timantit kuin saada ne harva suuri lupaus jatkamaan hamaan tappiin. Jo nyt monen suomalaisseuran pelaajisto on laajalti ulkomailta haalittua.

 18. Leopold sanoo:

  Jep ja Tiki oli pelannu vielä useemman vuoden, koko siihenastisen uransa edmontonissa..

  Loistava kirjoitus taas Teukka, mukava lukea treidatun tuntoja. Harmi ettei Kariya pystynyt tälle kaudelle osallistumaan karkeloihin, Anaheimiinhan se olisi tietenkin tullut..

 19. Robert sanoo:

  Terve!

  Kiva lukea sinun bloggi, kaikkea hyvää sinulle ja perheelisi.

  Lycka till!

  Robban

 20. tomppa sanoo:

  Moikka!

  Toivottavasti jatkat vielä ensi vuonna jos vaikka saisitte Kariyan sinne teidän kenttään Sakun kanssa. Se olisi Hieno Kruunaus urallesi. Näin mä ainakin toivon! Mut kausi kerrallaan.. Kiva on lukea salama blogia. Hyvät jatkot ja näytä miten detroit kaadetaan. Sun pelaamista on ilo katsoa!

 21. Safetydevice sanoo:

  This is the real shit!! =) Mahtava blogi!! Toivottavasti Anaheim nyt vaan pääsee Play-offsiin!! Terv: Safetydevice / http://bloggen.fi/puckatochsargat/

 22. wakke sanoo:

  mene teukka jaagerista ohi.niin tarjoon sulle jeegerit.pelaahan sakukin vielä ankoissa ensi vuonna.sitä paitsi sulla kulkee hyvin.tsemppii pleijareihin.

 23. Safetydevice sanoo:

  Kyllä Jagr:ista ohi ja Sundinista pistepörsissä, pliis!! =)

 24. Simppa sanoo:

  Tsemppiä kevääseen Teukka…

 25. Makkonen sanoo:

  Hieno blogi Teemu, jatkoa odotellessa ! Tsemppiä loppukauteen ja Rudille terveisiä.

 26. Pamaus sanoo:

  Jeps…

  Mutta jotain hyvää siitäkin on seurannut…vai kuik. Tai varmaan haluaisit pelata vielä Winnipegissä, olisi lunta ja pakkasta…pääsis lapset hiihtämään ja pulkkamäkeen ja muutenkin olisi sellaista mitä jääkiekkoon kuuluu. Californias on liian kuuma…ja vähemmän vaatteita…kamalaa. No nyt jos lopeta tähän kauteen niin varmaan muutat tänne rakkaaseen kotimaahan.

 27. Anni sanoo:

  Oh- olisivat puhuneet edes totta- Winnipegistä ja Anaheimista- sulle tai Anaheimista Cauthier itse soittanut ja myöntänyt, että on valehtellut.
  Ruutu vaikutti olevan uudesta seurasta innoistaan- mahdollisuus playoffeihin.

 28. same sanoo:

  Elämän ekaa kertaa tulee luettua jonkun blokia. Loistavia kommentteja ja mietteitä. Haluaisin teemulta kysyä, että onkohan sua mahdollista vielä nähä joskus kivenlahden ulkojäällä? Itse olen usein pelaillut siellä ja pohtinut, että päästäänköhän vielä joskus samaan ketjuun ulkohöntsyissä? 😀

  Äijä puhuu aina olevansa pappa, mutta rupesin ajattelemaan asiaa, niin elämän puoliväsissähän sitä about mennään. Teemu kun tuntuu olevan niin energinen niin yksi hyvä haaste uran jälkeen olisi saada ulkojäitä parempaan kuntoon suomessa. En tiedä missä kunnossa kivenlahtea pidettiin sun nuoruusvuosina, mutta nykyään kentät ovat lähes koko suomessa usein heikossa kunnossa. Jäädytyksiä on kerran 2-viikossa ja auraamista sillon-tällön. Innokkaita pelaajia kuitenkin on aina kunhan jäällä ei olisi 10cm lunta.. Ulkojäitten tärkeyttä vähän liikkuville suomalaisnuorille tarvii tuskin sulle kertoa.. Tsemppiä!

 29. Jukkis sanoo:

  Hieno kirjoitus, ”kynä” pysyy kädessäsi melkein yhtä hyvin kuin maila! Pisteitäsi tarvitaan Anaheimissa, jatka vielä yksi kausi – itsesi ja Anaheimin takia. Mistä ne saa toisen takuuvarman 20-30+ maalia tekevän laiturin ensi kaudelle? Etkä säkään pysty olemaan sohvalla kaukosäädin kädessä kun Anaheim pelaa…

  Sen jälkeen sitten laakereille, mita se sitten ikinä kohdallasi tarkoittaakaan.

  Hyvää kevättä!

 30. Jenna sanoo:

  Etkö voisi vielä tulla takaisin Jokereihin vuodeksi kun lopetat NHL urasi? Vaikka vaan viilettämään. Tekisit faneille ja junnukiekkolle ison palveluksen.

 31. atz sanoo:

  kyl teme tieää ohan hän sentään pelannut muuallakin kuin JYP:issä ja plakkarissa on stanley cup jypin jätkät ei ole voittanut muua kuin sinuhe wallinpoika nimensä MIKA WALTARIN tossi paskaan romaaniin että kanttsiiko niitä jypin poikia aina kehua onko niistä edes yxkään pelannut kahta kautta piempään NHL:ssä jos on edes sitäkään ja siihen ei lasketta farmi pelejä.

 32. atzo sanoo:

  kyl teme tieää ohan hän sentään pelannut muuallakin kuin JYP:issä ja plakkarissa on stanley cup jypin jätkät ei ole voittanut muua kuin sinuhe wallinpoika nimensä MIKA WALTARIN tossi paskaan romaaniin että kanttsiiko niitä jypin poikia aina kehua onko niistä edes yxkään pelannut kahta kautta piempään NHL:ssä jos on edes sitäkään ja siihen ei lasketta farmi pelejä.

 33. Kari Martinmäki sanoo:

  Kiva blogi…

  Sellaisia ne ovat ammatin varjopuolet. En kuitenkaan jaksa nyt ihan vereslihalle mennä sympatiani kanssa. Tämä on kuitenkin viihdeteollisuutta ja pojat todellakin saavat sellaisia summia palkkaa että heidän ei tarvi koskaan murehtia siitä että heillä olisi perheen elatus vaakalaudalla.

  Ammatillisesti on varmasti kova paikka jos kaupataan mutta ei sitä voi millään tavalla verrata siihen että matti meikäläinen irtissnotaan asuntovelallisena ja perheen talous menee perseelleen. Siinä ei auta itku eikä kiristelyt kun lappu tulee kylmästi kouraan.

  Sen lisäksi tavallisissakin ammateissa kuten vaikkapa armeijan kantahenkilökunnan tai ketjukaupan palveluksessa olevien kauppiaitten kohdalla on aivan samanlaisia tilanteita. Pakkomuutto usein edessä eikä siinä auta sekään että puolisolla on vakituiset työtö jossain muualla….

 34. Kake sanoo:

  Tuskinpa Teemu haluaa enää maajoukkueeseen pelaamaan. Kohtelias syy on ”eläkkeelle jäänti” todellinen taitaa olla henkilökemioissa. Jukka Jalonen suututti NHL:n kokeneen kaartin niin pahoin Vancouverissa, ettei niistä kukaan mielellään tule pelaamaan hänen joukkueessaan. Varsinkin Olli Jokisen proppu paloi tosi pahasti: Ratkaistuaan pronssin suomeen, ilmoitti samantien, että maajoukkueura oli tässä. Jukka Jalonen osaa muuten suututtaa kokeneen kaartin lisäksi myös nuoret tähdet. Vai missähän on Granlund, Pulkkinen ja Donskoi maajoukkueesta?

 35. Pablo83 sanoo:

  Tsemppiä playoffspaikan saalistukseen ja
  uskoisin että sen Anaheim saavuttaa ja sitten
  vaan Stanleycuppia kohti ottelusarja kerrallaan:)

 36. nella sanoo:

  Kiitos Teemu :) En ole koskaan lukenut kenenkään blogia ja nyt olen lukenut ilolla blogiasi. Tsemppiä loppukauteen :)

 37. markus sanoo:

  Kuules Teemu nuo samat ”pelinappulana”
  olot pätee täälä työelämässä!
  ja yrittäjänä ei ole kans varmuutta aina huomisesta.

 38. masa sanoo:

  Hellou! en varsinaisesti kommentoi tätä blogi kirjoitusta vaan yleisesti Teemu Selänteen uran jatkoa. TOIVON että teemu jatkaisi vielä sen aikaa että Jaromir Jagr kaikkien aikojen pistepörssin ykkössija eurooppalaisena pelaajana NHL:ssä menisi Teemun nimiin..se vaatisi kenties yhen loisto kauden vielä ellei kaksi. PARI VUOTTA SIIS VIELÄ TEEMU 😉

 39. john sanoo:

  Terve Teemu!

  Kiitos mukavista tarinoista. Olisi yksi pyyntö kirjoituksen aiheeksi..

  Tahtoisitko hieman valaista sun ja Paulin yhteissiirtoa Coloradoon. Siitä on kuullut legendaa vain muiden kirjoittamana, joten olisi hienoa jos voisit kertoa näkemyksesi aiheesta itse.

  Miten päädyitte siirrymään ”pakettina”? Miksi juuri Colorado? Miten te junailitte siirron käytännössä? Miten teidät otettiin vastaan ja miten tällaiseen hyvin poikkeukselliseen järjestelyyn ylipäätään suhtauduttiin NHL-piireissä?

 40. Martin sanoo:

  Hyvä Teemu! Tsemppiä vaan playoffeihin, kyllä te niihin pääsette!!

 41. Timo Räty sanoo:

  Moi Suomalainen Salama Jatka samaan malliin pisteiden nakuttamista siellä rapakon takana meidän mielestämme sinun kuuluisi jo päästä hall of fameen tsemppiä kevääseen pidetään peukkuja että sinä ja joukkoeesi saisitte toisen stanley cupin toivottavasti pysyt terveenä ja jatkat vielä loistavaa peliuraasi terveisin Timo ja Teemu Räty

 42. ONE MORE YEAR sanoo:

  On ollut hienoa seurata Teemun komeaa uraa ja kaikkea muutakin mitä Teemu on tehnyt vuosien varrella. Olet ehdoton valinta hockey hall of fameen ja myös Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija….ja nykykunnollasi pystyisit pelaamaan NHL:ää vielä ainakin yhden kauden ;).

 43. Fan#66 sanoo:

  Hei Teukka!

  Olisi mielenkiintoista kuulla lisää sun juttuja, esim. toi Tikkas juttu jne.

  Vissiin olen jotenkin poistanut muististani sun Sharks ja Colorado ajat, koska olen aina pitäny sua Ducksina. Ja sähän olet sen joukkueen kovin sälli.

  Jospa jaksat vielä pari kautta. Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *