Viikko Suomessa joukkueen kanssa oli ”priceless”

Moi taas kaikille!

Sisäinen kelloni herättää mut aamuyöstä klo 1.43, muutaman tunnin valvomisen jälkeen on aika lähteä hallille. Tervetuloa aikaeron maailmaan! Ai niin, me ollaankin Suomessa. Honda Centerin sijasta mentiinkin Hartwall Areenalle. Tällä kertaa aikaerosta toipuminen oli yllättävän raskasta, tosin flunssa, jonka kanssa taistelin koko viikon, ei varmaan auttanut asiaa.

Nuo oli kuitenkin pikkuseikkoja, sillä viikko Suomessa ja rakkaassa Helsingissä oman joukkueen kanssa oli ”priceless”. Harva kiekkoilija saa mahdollisuuden pelata kotikaupungissaan NHL-joukkueen kanssa.

Sunnuntaiaamuna saavuttiin Helsinki-Vantaalle ja mentiin suoraan hallille treeneihin, jonka jälkeen nopea tsekkaus hotelliin. Lounaan jälkeen lähdimme koko jengi kahdella veneellä katsastamaan kaunista Helsinkiä mereltä käsin. Pienen sightseeingin jälkeen saavuimme pieneen saareen nimeltä Saunasaari, ja olihan huikea paikka!

En edes itse tiennyt, kuinka magee paikka oli kyseessä: kolme erilaista savusaunaa, useita kuumia paljuja, pieniä kauniita tupia ja hieno vanha venevaja, jossa isot ikkunat merelle. Jätkät oli ihan innoissaan, eihän niitä meinannut saada pois sieltä. Joka äijä kävi jopa uimassa, useammat monta kertaa. Ei tällaista kokemusta oikein löydy mistään muualta. Saunomisen jälkeen tuli vielä kruunu päälle, eli suomalaista olutta, makkaraa ja loimulohta. Pojat tulevat muistamaan sen reissun pitkään! Muutenkin jätkät ihastuivat Helsinkiin. Ruoka oli hyvää, ihmiset ystävällisiä, ja pari baariakin ”toimi”.

Tiistain peli Jokereita vastaan oli mulle huikea kokemus. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta vastaanotto jonka sain yleisöltä, oli sykähdyttävä. En oikein tiennyt miten päin olisin, vähän jopa nolotti saamani erikoiskohtelu. Mutta tulen muistamaan sen varmasti lopun elämäni, kiitos kaikille siitä! Perjantain ottelu Buffaloa vastaan oli myös hieno kokemus. Vaikka peli ei nyt meiltä oikein kulkenut, oli se hieno ilta kaikin puolin. Ja hienoa oli taas todeta, miten mahtavia lätkäfaneja meillä Suomessa onkaan.

Pelin jälkeen lähdettiin saman tien Tukholmaan Rangers-peliin. Hotelliin saavuttiin aamulla 3.30, ja bussi lähti hallille kello 10. Eipä siinä hirveän freesi olo ollut, mutta ihan normi NHL-reissun meininki. Miksi nukkua, jos ei tarvitse? Heh heh! Onneksi voitettiin illan matsi, oli huomattavasti ”rennompi” 15 tunnin lento kotiin.

Kaikkea siis aikansa. Niin unohtumaton ja hieno reissu kun meillä olikaan, niin silti Rautavaaran Tapsan sanoin: paras matka on kuitenkin kotimatka! Ensi perjantaina meillä alkaa taas pelit täällä mantereella, on aika laittaa taas homma toimimaan. Ollaan kuulolla, ciao!

Aihe(et): Helsinki, NHL Premiere. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

387 vastausta kohteessa Viikko Suomessa joukkueen kanssa oli ”priceless”

 1. Mikko sanoo:

  Hyvä Teme! Hienot pelit väänsitte Helsingissä ja etenkin Tukholmassa. Sääli vain, ettei nähty Finnish Flashin maalaavan kotikaukalossa..

 2. miäs33 sanoo:

  Hienoa Teemu, olen uraasi seurannut vuodesta -89 ja tekstiteeveetä on tullut tuijoteltua joka aamu kun kausi on käynnistynyt änärissä. Oli mukava nähdä sinut pelaamassa, sillä eihän sitä tiedä milloin tulet pelaamaan seuraavan kerran :).Kyllä tuntui kylmät väreet ihossa kun yleisö huusi nimeäsi ennen ottelua. Itsellänikin tuntui kun olisi ”ympyrä” sulkeutunut. Jo yli 20v. uraasi seuranneena tiedostaa itsekin sen että kohta ei tarvitse Temen ja Ducksien menestystä txt- tveestä seurata. Kiitos Teemu ja tsemppiä kauteen.

 3. Sarra sanoo:

  Ei varmasti ole ihan kevyttä matkustaa kumpaankin suuntaan yli puoli vuorokautta ja sitten vielä toipua yhtä pitkästä aikaerosta, flunssaisena. Ja vielä pelata siinä välissä pari peliäkin.
  Minulle tuo teidän reissunne oli joka tapauksessa unelmien täyttymys! Enpä olisi arvannut vielä vuosi sitten pääseväni näkemään Ducksia jäällä, vaikka mun osaltani teidän esitykset jäi Jokeri-matsiin ja keskiviikkoaamun harkkoihin. Oli kuitenkin kivaa, kiitos siitä! Olipa muuten mahtava tunnelma hallissa, kun sulle seisaaltaan siellä aplodeerattiin. Hyvin olisit ansainnut paljon pitemmänkin standing ovationin!

  Ja muistoksi minulle jäi sinusta kiva kuva, jonka satuin nappaamaan juuri oikealla hetkellä, kun tulit jäälle keskiviikkoaamuna. Katsot jopa kameraan! 😀

 4. Tommy sanoo:

  Kiitos Teemu, että tulit joukkoesi kanssa myös Tukholmaan. Oli mahtavaa vihdoinkin saada nähdä sinun pelavan livenä. Oli huikea ottelu, ja kiva että ankat jäivät voiton puolelle. Terveisiä Tukholmalaiselta fanilta.

 5. Jormis sanoo:

  Hieno kirjoitus. Olin katsomassa Jokerit-Ducks-peliä ja täytyy sanoa, että tulen muistamaan tuon ottelun aina. Hieno meininki ja oli hienoa nähdä sinut Teemu livenä pelaamassa.

 6. Jone sanoo:

  Moi!

  Teemu olen seurannut uraasi Jokeri ajoista lähtien ja haluan kiittää hienoista hetkistä näin katsojana ja fanina. Parhaiten mieleen on jäänyt 90-luvun pelit jolloin nhl oli parhaimmillaan! Olet todellakin one of a kind!

 7. Mende sanoo:

  Voi Teemu kuinka olet ihana persoona !!! Näin sinusta viime yönä untakin! Sain sulta nimmarin ja pääsin jopa halaamaan ! Harmittaa ihan hirveesti kun en päässyt katsomaan sinua. No toivottavasti joskus vielä tulen näkemään. Oot mun suurin idoli ollut aina ja tulet olemaan! Ja mä olen sun suurin fani;) <3 Tsemppiä peleihin jatkossa ja kaikkea hyvää !

 8. "mimmi" sanoo:

  Hyvä Teemu! Kyllä sä ansaitset todella ne kaikki suosionosoitukset mitä fanit sulle antaa.
  Ei varmaan ollut kaikkein helpoin ja ihanteellisin olotila harmittavan ja rasittavan flunssan jälkeen yrittää samaan aikaan tervehtyä ja matkustaa monia tunteja sekä ruveta hommiin.
  Mutta onneksi oli niin ihana asia edessä,että kai se vie flunssasta voiton,kun tulee pelireissu omaan kotimaahan ja omaan kotikaupunkiin.
  Ja kun se suomen reissu oli sulle ja koko joukkueelle fantastinen kokemus.Olen todella iloinen puolestanne.

  Toivottavasti joskus pääsisin katsomaan,mutta nyt en päässyt katsomaan kumpaakaan Helsingin ottelua,mikä pännii tosi paljon,koska se pahalaisen flunssa iski minuunkin.

  Ne miljoonat aplodit jotka olisin päästänyt Helsingissä ilmoille,lähetän ne nyt tässä myöhästyneenä.

  Niin ja onneksi olkoon Teemu! Ottelussa San Josea vastaan teit taas maaleja.Hienoa!
  Hyvää ja maalirikasta jatkoa sulle!

 9. Osku Osala sanoo:

  Moro! Mahtavaa oli katsella Helsingissä live peliä jokereita vastaan.Hyvin on kausi alkanut,paljon voimia juuri almassa olevalle 2 vk viesaspeli kiertuelle! Muista syödä extra lautasellinen puuroa,niin jaksaa!
  ter.Osku ja Anne Kotkasta.
  ps. Kotkan meripäivät 2012!!!!

 10. Joonas sanoo:

  Teemu oot paras :)
  Tulethan kotikisoihin :)
  Saatas kokee taas ikimuistoisia hetkiä sun kanssa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *