Do or die!

Moi taas kaikille!

Paljon on taas tapahtunut viime blogista. Ihan ekaksi onnittelut Suomen uudelle presidentille Sauli Niinistölle! Niinistöstä Suomi sai loistavan uuden presidentin, loistojätkä ja pitkän linjan urheilumies!

Hienoa oli myös seurata kuinka Helsingin kaksi talviklassikkoa löysivat taas paikkansa suomalaisessa jääkiekossa. Hatunnoston ansaitsee myös fanit joita ei pakkasetkaan pysäyttäneet. Tosin suomalaisia intohimoisia faneja ei varmaan pysäyttäisi vaikka tulisi lehmiä taivaalta!!

Täällä on taas täysi höyry päällä. All-star-tauko on pidetty, oltiin 5 päivää Palm Springsin auringossa perheen kanssa. Oli kyllä loistavaa akkujen latausta. Tällä latingilla mennään sitten kauden loppuun asti, huileja ei enää ole. Ollaan just nyt lumisessa Detroitissa, ollaan niin sanotulla kohtalon reissulla. 8 peliä 15 päivään.

Tähän reissuun lähdettiin teemalla ”do or die”, meinaan jos tää reissu onnistuu niin paikka pleijareihin helpottuu huomattavasti. Jos taas peli ei kulje, ovat haaveet pleijareista menneet. Helppoo ei tuu olemaan mutta omissa käsissä tää homma on. Oonkin aina sanonut, että tässä liigassa kaikki pitää ansaita.

Tammikuun ensimmäisestä päivästä saakka ollaan oltu koko liigan toiseksi paras joukkue, se antaa uskoa tulevasta. Paljon on työtä edessä, mutta nyt on taottava, kun rauta on kuumaa. Pitäkää sielläkin peukut pystyssä, olis huikeeta päästä pleijareihin kaiken tämän alkukauden rämpimisen jälkeen. Toivo elää…

Aihe(et): Anaheim, NHL, Play-off. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.