Do or die!

Moi taas kaikille!

Paljon on taas tapahtunut viime blogista. Ihan ekaksi onnittelut Suomen uudelle presidentille Sauli Niinistölle! Niinistöstä Suomi sai loistavan uuden presidentin, loistojätkä ja pitkän linjan urheilumies!

Hienoa oli myös seurata kuinka Helsingin kaksi talviklassikkoa löysivat taas paikkansa suomalaisessa jääkiekossa. Hatunnoston ansaitsee myös fanit joita ei pakkasetkaan pysäyttäneet. Tosin suomalaisia intohimoisia faneja ei varmaan pysäyttäisi vaikka tulisi lehmiä taivaalta!!

Täällä on taas täysi höyry päällä. All-star-tauko on pidetty, oltiin 5 päivää Palm Springsin auringossa perheen kanssa. Oli kyllä loistavaa akkujen latausta. Tällä latingilla mennään sitten kauden loppuun asti, huileja ei enää ole. Ollaan just nyt lumisessa Detroitissa, ollaan niin sanotulla kohtalon reissulla. 8 peliä 15 päivään.

Tähän reissuun lähdettiin teemalla ”do or die”, meinaan jos tää reissu onnistuu niin paikka pleijareihin helpottuu huomattavasti. Jos taas peli ei kulje, ovat haaveet pleijareista menneet. Helppoo ei tuu olemaan mutta omissa käsissä tää homma on. Oonkin aina sanonut, että tässä liigassa kaikki pitää ansaita.

Tammikuun ensimmäisestä päivästä saakka ollaan oltu koko liigan toiseksi paras joukkue, se antaa uskoa tulevasta. Paljon on työtä edessä, mutta nyt on taottava, kun rauta on kuumaa. Pitäkää sielläkin peukut pystyssä, olis huikeeta päästä pleijareihin kaiken tämän alkukauden rämpimisen jälkeen. Toivo elää…

Aihe(et): Anaheim, NHL, Play-off. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

17 vastausta kohteessa Do or die!

 1. JK sanoo:

  Anaheimi ei pääse pleijareihin, kun piste-ero on liikaa.

 2. Janne Peltola sanoo:

  On tullut katsottua kaikki Anaheimin pelit ja vuodenvaihteen jälkeen pelejä on ollut ilo seurata. Vielä kun laittaisitte sisään kaikki tolppakudit niin hyvä tulee.
  Tsemppiä!

 3. Miika sanoo:

  Hyvältä näyttää, vaikka turhan vaikeaksi teitte ton pleijereihin pääsyn.

  P.S. Oliko se WInnipegissä Hagmanille heitetty roikku tarkotettu syötöksi?

 4. Letkulate sanoo:

  Moro! Onhan se sellanen homma että asioilla on tapana järjestyä, se olis hienoa jos pääsettä vaikeimman kautta pleijareihin.:)

 5. Tinde sanoo:

  Nyt sitten rutistusta siihen hommaan!! Sais se Getzyn ketjukin alkaa lappamaan niitä maaleja!. Ollaan tulossa kotosuomesta asti katsomaan matsia New Jerseyssä, joten pitäkää mahikset yllä siihen asti. Tsemi tsemi tsemii!

 6. Olli sanoo:

  Anaheim on 11 pistettä pudotuspeliviivasta, mutta jos koko joukkueen usko riittää, tulette pääsemään playoffeihin. Itse uskon vahvasti siihen.

 7. mimmi sanoo:

  Moi,moi! Ja terveisiä täältä lumisesta Etelä-Suomesta.Niin olet nyt itsekin siellä lumisissa maisemissa,aivan kuin suomessa,tosin en tiedä mikä on Detroitissa lämpötila,täällä on nyt nollassa.
  Ja,että omien kiireidesi keskellä vastailit kysymyksiinkin,myös mun.Kiitos siitä!

  Se on ihan tosi,että jos omat fanitettavat pelaavat,eihän siinä kyllä pakkaset suomalaisia pelota,sen paremmin kuin lehmien satelut taivaalta.Mistähän on joskus saanut sekin sanonta alkunsa?

  Todella hienosti on teidän pelit menneet koko tammikuun.On ollut tosi ihanaa seurata teidän voittorumbaanne.
  Toivotaan,että pelinne jatkossakin sujuu samalla lailla.
  Kunpa nyt vain ne muutamat muutkin pelaajat,jotka viime kaudella olivat tosi hyviä,saisivat nyt myös revittyä itsestään irti edes pienen osan siitä tehosta mikä sulla on.Niin olisi oikein hyvä.

  Ja ihan kiva,että pääsit lätkäilyn välissä vähän lomailemaan
  ja latailemaan akkujasi.

  Calgaryä vastaan pelatussa pelissä sait aika pahan näköisen
  iskun kasvoihisi,onneksi et sentään loukkaantunut.

  Ja Teemu voit olla aivan varma siitä,että mun peukut kyllä
  todellakin on pystyssä ja kaikki muutkin sormet ja vielä varpaatkin,sen puolesta,että tammikuinen voitontahti jatkuu
  joukkueessanne ja pääsette pleijareihin.Se kyllä korvaisi
  kaikki alkukauden vaikeudet kun saisitte ponnistettua itsenne pleijareihin.
  Toivon sulle todella kaikkea huisin hyvää siihen niin kuin
  sanoit,kohtalon reissuun!

 8. Jake sanoo:

  Pitkä matka on pleijareihin, mutta reilut 25 matsia jäljellä ja erokin on sen 10 pistettä. Pahalta näyttää, mutta juurikin tämä vieraskiertua voidaan laskea viimeiseksi mahikseksi. Lopuista peleistä yli 20 voittoa niin pleijarit kutsuu + toivottava, että joku jo karanneista Lännen Top6 joukkueista voittaa näitä muita tai sitten idän joukkueet.

  Joka päivä, kun änärin tuloksia tekstitv:stä tai netistä kattoo niin aina toivoo, että Ducks voittaa ja pahimmat kilpailijat sijoista 7-8 häviää matsinsa.

 9. Mika Kaakinen sanoo:

  Fuck*** great play by the Ducks.

  Nyt rynnitte pudotuspeleihin.

  Muistakaa esiintyä joukkueena. Bruce Boudreau on äijä. Amerikassa on enemmän ytyä kuin Suomessa.

  Lykkyä tykö.

 10. mimmi sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää sulle Teemu!
  Ja vau! Mahtava suoritus koko teidän joukkueelta.Upeasti
  pelattu matsi Columbusta vastaan. Loistavaa!

 11. Mika Kaakinen sanoo:

  Hienoa nähdä Visnovskyn tappelevan. Hyvä homma. Miehen täytyy olla rohkea ja näyttää olevansa äijä. Ei pakonomaisesti, mutta silloin tällöin kannattaa osoittaa olevansa äijä.

  Oikein hyvä homma. Nostaa joukkueen henkeä, kun taitopelaaja tappelee.

  Tätä odotettiin. Täydet pisteet.

  Tulevaisuus näyttää hyvältä.

 12. Mika Kaakinen sanoo:

  Miehen pitää tapella joskus. Näin se menee. Hiukan primitiivistä, mutta miehen pitää aina tapella joukkuekaverinsa puolesta.

  Näin se menee. Kun tappelet joukkuekaverin puolesta, niin joukkuetavari tappelee puolestasi.

  Moraalinen etiketti. Jääkiekon koodisto.

  Visnovsky tappeli. Ja joukkue kunnioittaa häntä enemmän pelaajana ja ihmisenä. Näin se menee.

  Ei tarvitse välittää, mitä yleinen mielipide tässä tapauksessa sanoo. Elävä kala ui aina vastavirtaan.

 13. Mika Kaakinen sanoo:

  Menette pudoituspeleihin. Olen varma.

  Ei miehet titteleitä kunnioita. Kunnioitus pitää ansaita. Rohkeudella.

  Mats Sundin tai Peter Forsberg ansaitsivat kunnioituksen. Mats Sundin ja Peter Forsberg pistivät itsensä likoon joukkuetoverin puolesta.

  Sundin ja Forsberg ovat loistotyyppejä. Rohkeita. Me suomalaiset tarvitsemme enemmän rohkeutta.

  Rohkeus. Rohkeus. Rohkeus.

 14. Sarra sanoo:

  Suomalaista fania eivät pakkaset pysäytä, mutta ei näytä suakaan pysäyttävän mikään! Olipa jälleen kerran hieno maali sulta ja mahtava voitto teillä Pittsburghista. Toivottavasti latinki pysyy yllä, niin silloin teillä ei ole hätäpäivää. Kyllä noilla höyryillä pleijareihin mennään ihan varmasti! Tällä fanilla on ainakin peukut pystyssä ja pottuvarpaatkin, että teillä riittäisi siellä potkua ja joukkue pysyisi kuumana. Hyvältä näyttää ja piste-ero edellä oleviin kapenee kovaa kyytiä, hienoa!

 15. mimmi sanoo:

  Hyvä Teemu! Sulta makee maali ja Pittsburgh voitettu.
  Taas ootte lähempänä pleijareita,fantastista!

 16. Sakari M. sanoo:

  Taidan olla koukussa Anaheimiin,yöt menevät Viaplayn ja Ducksien kanssa- nyt jo katsottu 20 -ottelua. Meno joukkueellanne on vahvaa, Teemun tappavan tasainen vauhti vaan vahvistaa joukkuetta. Tv- toimittajatkin ihmettelevät hänen iloista ilmettään sekä taitoaan pelata kiekkoa,”Real Superman”, vaikka ikää yli 40-v.! Hiller on joukkueenne vahva tukipilari (viim.minuutitkin Wildiä vastaan),uskomaton mokke! -ETEENPÄIN ! SANOI MUMMO HANGESSA

 17. leopold sanoo:

  Hyvä Teemu, two more years!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *