Tässäkö tämä nyt sitten oli?

Moi taas kaikille! Viimeinen peli on ohi ja NHL-kausi on meidän osaltamme paketissa. Ikävä kyllä, on aika lyhyeen yhteenvetoon. Kun katson vähän tarkemmin kauttamme läpi, niin ei siinä hirveästi hurrattavaa ole ollut. Oikeastaan Suomi-vierailu ja Winnipegin peli tulevat ekaks mieleen, mutta jo niiden takia kannatti pelata tämä kausi.

Ensimmäinen puolisko oli se meidän turma. Edelleen käsittämätöntä, kuinka huonoja me oltiinkaan. Toisella puoliskolla sentään pelasimme niin kuin pitääkin, ero pleijarirajaan oli kuitenkin liian kova tehtävä. Siitä olen kuitenkin iloinen, että nautin edelleen jokaisesta päivästä. Ajoin edelleen hymyssä suin hallille joka päivä! Viimeiset pari päivää ajatukset ovat harhailleet mun tulevaisuudessa. Oliko tämän päivän peli urani viimeinen, tässäkö tää nyt sitten oli? Pystynkö luopumaan KAIKESTA tästä, josta olen edelleen nauttinut.

Koska on oikea aika lopettaa? Yleensä pelaajat lopettavat, kun eivät koe pystyvänsä enää pelaamaan haluamallaan tasolla tai kroppa ei enää kestä tätä rääkkiä tai et vain saa enää uutta sopimusta. Mikään näistä ei oikeastaan oo vielä mun ongelma, mutta pitääkö aina pelata niin pitkään, kunnes joku näistä toteutuu?

Mitään käsikirjaa ei oo olemassa. Nämä ovat päätöksiä, jotka jokaisen on itse tehtävä ja elettävä niiden kanssa. Päätös mahdollisesta lopettamisesta on oltava 100% varma, koska paluuta ei ole, ei tässä iässä. Jatkamisen suhteen päätös on oltava samanlainen. Onko valmis tekemään taas sen kaiken, jonka tämä vaatii? Aion pysyä suunnitelmassani ja ottaa etäisyyttä lätkästä ja olla ihan iisisti jonkin aikaa. Kyllä se fiilis sieltä sitten tulee jossain vaiheessa.

Kiitos taas kaikille kannustamisesta, tätä blogia on ollut kiva kirjoittaa. Ei musta legendaarisen Aarne Tannisen veroista kirjeenvaihtajaa tule mut kivaa tää on ollut! Hyvää pääsiäistä kaikille!

Teemu

Aihe(et): Anaheim, NHL. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

76 vastausta kohteessa Tässäkö tämä nyt sitten oli?

 1. Tommi sanoo:

  Teemu tee pelimiehen liike ja anna rakkaalle Winnipegin kaupungille aihetta urheilujuhlaan ja päätä urasi siellä mistä se kaikki alkoi Atlantin takana. Vedä yksi kausi siellä, tee 76 maalia ja tuuleta viimeistä maaliasi heittämällä se kuuluisi hansikas ilmaan ja lock and loak :) Ympyrän vois sitten sulkea siihen sopivasti eiks je!

 2. Tomi sanoo:

  Teemu, vaikka me fanit tiedetaan miten paljon nautit Scotty Bowmanin, Pat Quinnin ja muiden Hall of Famen paattajien kiusaamisesta (pojat siella sormet napilla aina joutuu odottelemaan), eikohan taa ole selvaa kauraa. Vuosi viela NHL:ssa ja tuut kotikisat voittamaan ennen sita. Laita se Jagr siltaan.

 3. Jarre sanoo:

  lopeta niin ei tartte joka kevät kattella tota ihme jauhamista;lopetan,en,lopetan,en.Ihme pelleilyä aikuiselta mieheltä.Kasva jo aikuseks rääpäle.

 4. Jykä sanoo:

  Kyllä Jagr pitää ohittaa ja sen pitää myös pysyä takana! Eli niin kauan joudut vielä räppäämään maaleja sielä rapakon takana…

 5. mimmi sanoo:

  Jarre! Etköhän se ole nyt kuitenkin SINÄ,jonka olis syytä kasvaa aikuiseks!!!
  Hyviä kasvuhetkiä sulle!

 6. Esteban sanoo:

  Nyt kannattaa vielä ottaa kiekosta kaikki ilo irti. Kyllä kerkiät vielä viettämään vuosikymmeniä aikaa perheen ja harrastusten parissa. Tule ihmeessä Suomen kotikisoihin. Lisäksi sovi kahden vuoden sopimus Winnipegin kanssa ja ehtona että tekee myös saman sopimuksen Sakun kanssa. Päättäkää molemmat hienot uranne 2014 talviolympialaisissa.

 7. pekkalalala sanoo:

  Hyvä teemu, tuu mm kisoihin, sua kaivataan…

 8. Virpi Auer sanoo:

  Moikka Teemu! Kiva kun olet kirjoitellut blogia! Olet vaikean päätöksen edessä, mutta luota siihen – jotta kaikki järjestyy. Jos lopetat jääkiekkourasi niin sinulle on uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Sinua myös tarvitaan, sulla on paljon annettavaa ja lahjoja! Muista, että meillä on vain yksi elämä maan päällä: Kuinka sinä haluat lopun aikasi käyttää? Olet tehnyt huikean uran ja olet ollut huippu esikuva lapsille ja nuorille. Ihanaa kevättä ja siunausta! :-)

 9. Terminator sanoo:

  ”Jarre sanoo:
  9.4.2012 klo 15:41
  lopeta niin ei tartte joka kevät kattella tota ihme jauhamista;lopetan,en,lopetan,en.Ihme pelleilyä aikuiselta mieheltä.Kasva jo aikuseks rääpäle.”

  Jaa tartteeks sun kattella tota ihme jauhamista, tä? Perehtyisit asioihin paremmin sensijaan, että jakelet kavereilta kuultuja asennevamman sävyttämiä irtoheittoja. Saataisit oppiakin jotain.

 10. Sini sanoo:

  Ilmottaudu jo MM-kisoihin, sua tarvitaan!

 11. Kemuli sanoo:

  Me ymmärrämme, että sinulla tulee ikää aina enemmmän ja enemmän, kun lätkää pelaat, mutta oisi mukava jos tulisit 1 kerran MM-Jääkiekon kotikisoihin ja voisi tulla toinenki kulta:) Hyviä vointeja sinulle:) ja tsemppiä peleihin

 12. Kapo sanoo:

  En tiedä, luetko näitä kommentteja, mutta joka tapauksessa.

  Olen suuri fanisi, eikä ole jääkiekkoilijaa jota en arvostaisi enempää ja jonka onnistumisista tulisin yhtä hyvälle mielelle. Kuitenkin minun on pyydettävä, että jättäisit mm-kisat väliin.

  En pyydä tätä siksi, että olisit huono pelaaja, olisit varmasti arvokas apu joukkueellemme. En siksi, että olisit vanha. En pyydä tätä siksi, että saisit miettiä rauhassa lopettamispäätöstä – tämä tuskin siihen vaikuttaa. En myöskään siksi, että olisit paremmassa kunnossa Anaheimin aloittaessa ensi kauden. Pyydän tätä siksi, että tällä hetkellä suomalainen jääkiekkokulttuuri on ottamassa askelia todella väärään suuntaan.

  Jos tulet kisoihin tehdään sinusta väkisin markkinointiväline. ”Näe Teemu Selänne viimeisen kerran” kuuluu slogan. Kansa ajetaan väkisin hallille katsomaan Salaman (mahdollisia) viimeisiä hetkiä kaukalossa. Ja vaikka haluaisin, että jokainen suomalainen kiekkofani pääsisi katsomaan sinua ja Suomen maajoukkuetta, se ei ole mahdollista. Liput maksavat halvimmillaan Suomen otteluihin 155 euroa. Täysin käsittämätöntä.

  Ja ketä sieltä lehtereiltä löytyykään. Näillä hinnoilla varmistetaan se, että sieltä löytyy yrityslipuilla sisääntulleita pukumiehiä, joita ei – hemmetti vieköön – vähempää voisi kiinnostaa jääkiekko. Sieltä löytyy paremman viran haltijaa, jotka tulevat paikalle, jotta voivat sanoa olleensa siellä. Niin sanottua ylempää luokkaa. Eivät he tule kannustamaan joukkuetta tai viihtymään jääkiekon parissa.

  Missä ovat ne suomalaiset suurempien keskiluokkien edustajat, jotka jääkiekkoa seuraavat intohimoisesti ja jotka maksavat kerrasta toiseen itsensä hallille SM-liigaa seuraamaan, vaikka joukkueella menisi huonosti. He, jotka ovat paikalla tilanteessa kuin tilanteessa. He seuraavat ottelua jostain H-katsomosta, niin korkealta että on mahdoton erottaa edes numeroista kuka on kuka. Saati nähdä kiekkoa. Sinnekin heidät on pakotettu, sillä muuhun ei suomalaisella keskiluokan edustajalla oikeasti ole varaa. Lapsia on lähestulkoon mahdoton kisoihin viedä. Siinä nähdään Suomen jääkiekkoliiton arvostus niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat rakentaneet suomalaisen jääkiekkokulttuurin.

  Varmasti olet tottunut NHL:ssä jos jonkinnäköiseen markkinointiin, mutta pyydän, että älä alistu tähän. Suomen jääkiekkoliitolle pitää lähettää viesti. Jääkiekon pitäisi olla kaikille. Sano ei jääkiekkofanien kusetukselle, sano ei mm-kisoille.

  Mielenkiinnolla jään odottamaan hallin ”tunnelmaa”. Toivottavasti olen väärässä.

  Terveisin, Janne.

 13. Jukka Seppälä sanoo:

  Teemu Selänne.Toivon että jos olet kotikisa joukkueessa niin antaisit kaikkesi myös puolustus pelissä.Viimeksi kun näin sinut Suomen joukkueen pelipaidassa sinua ei tietyissä tilanteissa nähty tarmokkaana juuri puolustus pelissä.Täydellisyyttä ei sinulta kukaan täysjärkineenkään ;)vaadi mut sen että tuntee ja näkee vieläkin aidon yrittämisen ja huipun yksilö taidon olisivat hienoa, vaikkakaan se ei ole tae siitä että Suomi olisi jotenkin varma mestari,vaan myös siksi että Suomen kansa näkisi yhden suurista idoleistaan juuri täällä armaassa Suomen maassamme ehkä sitten sen viimeisen kerran.
  Hurmahan on selviö jos sinä kisoissa pelaat niin vieläkin suurempi kuin ilman sinua.Jos et pelaa se jää sinua kaiveleen loppu elämäsi,varsinkin jos oot täysin pelikunnossa.Tee sitä mistä nautit ja mieti tulevia sitten kun niiden hetki on otollisempi,murhetta on turha kantaa etukäteen mahdollisista virhe päätöksistään sillä me kaikki teemme virheitä halusimme tai emme PISTE

 14. make sanoo:

  Vitun venkoilija.

 15. Ritva sanoo:

  Teemu kotikisoihin, toiveessa on myös että jatkat Sakun rinnalla Anaheimissa.

 16. Juuzo sanoo:

  Jarre ”lopeta niin ei tartte joka kevät kattella tota ihme jauhamista;lopetan,en,lopetan,en.Ihme pelleilyä aikuiselta mieheltä.Kasva jo aikuseks rääpäle.”

  Ton ikäisenä alkaa olla jo aiheellista punnita joka kauden jälkeen jaksaako enää uutta kautta!

 17. Teemun fani sanoo:

  Suomea kohti kotikisoihin maaleja mättäämään.Ja vielä yksi kausi anaheimissa Teemu.

 18. Keke sanoo:

  Kapolla oli hyvä pointti, mutta oishan se hienoa jos Teemu tosiaan tulis vielä pelaamaan mm-kisoihin ja vois TV:stä seurata.

 19. Kemuli sanoo:

  Etsä voi näin tehdä! et tulekkaan mm-jääkiekon koti kisoihin:( tätä tarjousta ei sun iällä tule enään tulemaan:( sä teit niin väärin:( ja Amerikkalaiset näkee kun pelaat viimisen kerran lätkää ja me suomalaiset emme:'((sä tulet vuosien varrella tästä tilaisuudesta katumapäälle, ekkö voisi vielä harkita??? me suomalaiset halutaan sut viel nähdä viimisen kerran:)♥ I<3u piä hyvä elämä ja tsemii sulle

 20. Embro sanoo:

  Eiköhän päätös jättää kotikisat väliin ollut aika vahva lakmuspaperi sen puolesta, että one more year on hyvinkin suunnitteilla ; ) Jos aikomus olisi varmasti lopettaa, niin ihan hyvin voisi lopuksi käydä hilpasemassa alle kymmenen peliä.

  Kun näin nyt ei ollut, niin ensi vuonna Selänteestä tulee kaikkien aikojen eniten maaleja änärissä mättänyt vanhan mantereen kiekkoilija. Ja sitä ennätystä ei koskaan rikota, niin kuin ei tulokasennätystä eikä Olympialaisten pisteennätystäkään.

  Eli se ei todellakaan ollut tässä..

 21. jaakko jaala sanoo:

  Terve Teemu!
  HIenoa on ollut seurata uraasi. SAin aikoinaan seurata KIsahallissa porrastreenejäsi.
  Se oli uskomatonta katseltavaa ja jäi pysyvästi mieleeni.
  Se suorituksen taso ja intensiteetti oli jotain.
  Urheilun syvin olemus on olet sinä.
  Kiitos

 22. Ilari sanoo:

  Vielä yksi kausi! Tai kaksi… tai kolme ikähän on vain numeroita, jos halu on tallella, ja kroppa ei pistä vastaan niin ongelmaa ei pitäisi olla. Ymmärrän, ja varmasti kaikki muutkin ymmärtää, että perhe on tärkein. Mutta on kyllä huikeaa että yli nelikymmpinen jätkä takoo tehoja paljon enemmän kuin kymmenen vuotta nuoremmat. Olisi kyllä uskomatonta jos ensikauden jälkeen nostelisit stanley cup pyttyä!
  Kaikkea hyvää Teemu ja tee itsellesi oikea päätös!

  One more year Finnish flash #8.

  GO DUCKS GO TEEMU !!

 23. Ilari sanoo:

  Muistellaan nyt vähän vielä menneitä. http://www.youtube.com/watch?v=IAIDHSD6fEM

 24. teme jatkoon sanoo:

  teme! jaksa vielä kotikisat ja edes yksi kausi ducksissa! oot paras pelaaja ikinä kotikisojen ykkösketju filppula-koivu-SELÄNNE

 25. JJ sanoo:

  JARRE! Ihan pikku vinkki; Tää veli kenelle sä piipität tota tarinaas että lopeta jo Teemu kun et osaa ikinä päättää, on sattumoisin varmasti yksi Suomen ylivoimaisesti parhaita pelaajia!!! Sä oot varmuudella normaali Suomalainen sipsitissi joka röhnöttää himassa, juo kaljaa ja rääpii päätänsä viikonloppusin paikallisessa!
  Eiköhän sun olis jo aika kasvaa aikuiseks ja kokeilla vaikka lähtee vähän lenkkeileen(sun tapauksessa käveleen) pururadoille…

  Ps. Tee Teemu mitä ikinä haluat, ne ketkä lajista mitään ymmärtää, pystyy edes hitusen tajuamaan kyseistä rasitusta. Valitettavasti kaikki eivät!
  ”Toiset pelaa pleikkaria ja toiset urheilee, näin se vaan nykypäivänä menee!”

  Ja nyt Suomi voittoon kansan avustuksella kun Kal€kin suostu tiputtaan hintoja 😉

 26. –!@yibin Your Louis Vuitton bag will make your personality a fashion icon.–!@yibin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *