Tervetuloa takaisin, Niko!

Niko Vainio palasi Pihlajakadulle! Mukavaa, että Jennin poika on taas mukana kuvioissa. Saa nähdä, vieläkö hän haikailee Oonan perään. Toisaalta Oona ja Niko ovat lapsuudenystäviä, joiden välille on vaikea kuvitella romanssia.

Salatut elämät - Niko Vainio

Ehkäpä monta pettymystä läpi käynyt Peppi saisi Nikosta vihdoin fiksun ja luotettavan poikaystävän?

Lari vaikuttaa muuten hurmaavalta nuorelta mieheltä. Miehen tulevaisuuden haaveista ja kokemuksista Salkkareissa voi lukea täältä.

Joonatanin synttärijuhlista ei tosiaan yllätyksiä puuttunut. Päivänsankarin käytöksestä on kyllä pakko sanoa muutama sana. Mitä ihmettä Joonatanin päässä liikkuu? Heidin vaatteet vielä ymmärsi, mutta ostaa nyt auto Heiskasen steroidirahoilla? Ja vielä Lassen ja Paulan selän takana!

Salatut elämät - Joonatan Sievinen

Veikkaanpa, että Joonatan joutuu vielä pulaan, jos ei opi varovaisemmaksi. Kuka puhuisi hänelle järkeä?

--Tuulikki

Aihe(et): Faniblogit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.