Heiskanen is back!

No niin, nyt on viikko Salkkareiden uusia jaksoja takana. Jännittäväksi menee ainakin tuo Isabellan tilanne, kun Heiskanen on taas kuvioissa. Samalla selvisi todennäköisesti, kuka jyräsi Ismon moottorikelkalla. Enpä olisi uskonut, että kidnappaajana tunnettu Heiskanen oli kaiken takana.

Heiskasen metkut saattavat päättyä huonosti, kuten Sebastianinkin salailut Elias-pojasta. On kuitenkin hauska nähdä Sebastian isänä, vaikka mies valehteleekin hänen ja Cindyn yhteisestä lapsesta. Ennen pitkää Sebastian narahtaa valehtelusta ja silloin Isabella räjähtää. Toisaalta Isabellan ja Heiskasen metkuilujen paljastuminen ajaisi Sebastianin ja Isabellan suhteen karille.

Katariina ja Miika joutuvat koville, kuten aikaisemmin ounastelinkin. Loputtomiin tuollainen valehtelu ei voi jatkua. Katariinan henkinen hyvinvointi on koetuksella, eikä töistäkään tunnu tulevan mitään. Ehkä hän kohta tunnustaa osuutensa Saran katoamisessa.

Viime blogimerkinnässäni valitin, kuinka Heidin käytös ärsyttää minua. Nyt ärsyyntyminen on vaihtunut sääliksi. Nuori nainen kärsii selvästi kleptomaniasta, harvoista ystävistä ei ole apua ja rakkausasiatkin menevät pieleen. Tulee vähän mieleen menneiden Salkkarivuosien tapahtumat, joissa Annika kärsi syömishäiriöistä ja yksinäisyydestä. Mars terapiaan Heidi!

Ossi sai tietää Jennin pettämisestä, mikä oli ihan hyvä juttu. Turhaan Ossin kaltainen härkä tuhlaa aikaansa Jenni kanssa. Jenni ja Asko ansaitsevat toisensa, sen verta inhottavia ovat tehneet.

Jirin muutto Venlalle asettaa tytön kiperään paikkaan. Ei varmasti ole helppoa olla niin lähellä ihastumisensa kohdetta. Ehkäpä Venla rohkaistuu ja saa kerrottua ihastumisesta Jirille. Tosin Jirin tuntien ei kaksikolle voi povata pitkää ja ruusuista yhteiseloa.

-- Antti

Aihe(et): Faniblogit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

37 vastausta kohteessa Heiskanen is back!

 1. noora sanoo:

  tää on niin hyväkausi salkkaresa

 2. lotta sanoo:

  tää on niin voi sentään se tyhmä heiskanen on niin tyhmä

 3. Tupsilu sanoo:

  Repesin Askolle:
  Ja jos nyt olis vaalit niin sanoisin että muista äänestää.

 4. Katarina sanoo:

  MIIKA, ei MIIKKA

 5. jälkiviisas sanoo:

  Arvasin jo keväällä että Heiskanen päälle ajoi, päättelin siitä että Isabellaahan se tähtäsi ja muistin että hahmolla jäi katkeruus Isabellaa kohtaan. Ettei se nyt yllätyksenä tullut mutta mukavaa että tehtiin mysteeri niin että pystyy päättelemään kuka on ajaja eikä mitään vihjettä jätetty.

 6. lotta sanoo:

  hyvä mitäköhän tapahtuu nyt kun heskanen tuli taas salkkarehin kyllä mä sen tiesin että se oli heskanen eikä jiri voi oikeesi heidä voi on tylsää kun sillä ei ole ketään pokaystäävää voi kun heidi ja jiri olisi yhdesää. :) hyvä salkkari!!!!!!!!!!

 7. jep sanoo:

  tiesin et se on heiskanen

 8. tiia sanoo:

  kyllä se on heiskanen mitä ajo ismo päällä

 9. Maritza Grönstrand sanoo:

  Ärsyttää kun bloggaaja kirjottaa koko ajan Miikka, SE ON MIIKA! :D Mut joo kyl mäki sen oikeastaan tiesin koko ajan että sen ei ollut tarkoituis ajaa Ismon päälle, vaan Isabellan ja nyt sit paljastukin että se oli Heiskanen :D Mut voi Heidi-rukkaa, jotenkin käy häntä nyt sääliksi:( Hienot synttärit oli järjestetty eikä ketää menny ees paikalle! Heidillä tuntuu olevan nyt jotain vaikeuksia elämässään, ei ole ystäviä , varastelee ja uskon että Heidin mieltä painaa se niiden perhestragedia, ois kyl kivaa jos Heidi ja Jiri menis yhteen, tai sit kun Miro palaa niin vaikka Heidi ja Miro;)<3

 10. oona ja miro sanoo:

  Niin hedi on tosi surullinen harmi heidiä heiskanen mä aittelin että se oli esa joka halusi aijaa ismon päältä!!!!!!!!!!! :) :)

 11. heiskanen sanoo:

  heiskanen on kuulemmati gay. joonatan palaa sarjaan toukokuussa.. heidin riparille

 12. ööö sanoo:

  mitehä hitossa heidi voi mennä riparille jos se täyttää jo 18?

 13. Venus19 sanoo:

  Heidi on ehottomasti tän hetken mielenkiintoisin henkilö, Sebastianin lisäksi. Kroonista varastelua ei oo käsiteltykään ennen. Sebastianin ja Eliaksen isä-poika juttu on myös mielenkiintoinen. On kyllä pakko myöntää että juonenkäänteet on menny väkinäisiksi ja ennalta-arvattaviksi. Silti sarjaa kattoo, toivoen että kohta tapahtuisi jotain mielenkintoista.

 14. k5 sanoo:

  heti kun salkkareissa paljastui että isabella oli oikea kohde, arvasin että
  heiskanen on yliajaja ! jännittäviä hetkiä siis luvassa varmasti…

 15. Poni sanoo:

  Minä arvasin jo kauan aikaa sitten (kuten moni muukin näköjään), että Isabella oli kohde ja Heiskanen yliajaja. Ehkä nyt vihdoin käsiteltäisiin myös se Isabellan inhottava tempaus Helenan lähettämiseksi hourulaan. Olisi jo aika saada sekin selville. Sebastian jättäisi mokoman kaksinaamaisen, pinnallisen akan.

  Mikseiköhän Sebastian voisi kertoa Elias-pojastaan Isabellalle. Onhan Isabellallakin poika menneestä suhteestaan. Tosin edelleen olisi jännää, jos paljastuisikin, ettei juuri tämä Elias olekaan se Sebastianin oma Elias, vaan joku ihan randomi.

  Sitä paitsi pojan vanhemmat saisivat joskus olla kotona, ettei ala katsoja ihmetellä, miksi se poika on aina ”yksin kotona”.

 16. terttu sanoo:

  miikka :D hauska lempparinimi, oli kirjotusvirhe tai ei. isbe biske ;D

 17. Satu (vierailija) sanoo:

  Muakin ärsyttää toi että kirjotetaan ”Miikka”vaikka se on Miika.Olis kiva jos asia korjaantuisi,ei pahalla.Harmi että tossa tänkertaisessa blogimerkinnässä ei ollu kuvia,tekstiäkin on aina paljon mielenkiintoisempaa lukea jos siinä on kuvia.Se on kyllä totta että masentuneesta Heidistä tulee heti automaattisesti mieleen bulimiasta ja ulkopuolisuudesta kärsivä Annika vuosien takaa.Itse en kyllä heti arvannut että yliajaja olisi ollut Heiskanen,olin varma että se oli Esa ja että todellinen kohde oli Ismo.Käy sääliksi Heidiä. <3 Vitsi repesin myös sille Askon repliikille että:”Ja jos nyt olis vaalit niin sanoisin että muista äänestää”.Asko on kyllä niin ärsyttävä,sais häipyy koko sarjasta!Ei sovi kyllä Jennin kanssa yhteen sitten ollenkaan!Oli kyl ihan hyvä että Jennin pettäminen selvisi Ossille,mutta se ei ollut hyvä että Jenni valitsi Askon,uskon kyllä että Jenni katuu myöhemmin päätöstään ja tajuaa minkälaisen aarteen hän Ossissa menetti tai sitten ei.Heidi saisi kyllä vihdoin saada onnea elämäänsä kun se mennyt perhetradegia selvästi vaivaa tyttöä edelleen.Heidi ja Jiri saisi mennä yhteen koska näkeehän sen että miten lääpällään Heidi on edelleen Jiriin.Mutta näyttää siltä et Venla ja Jiri menee yhteen eikä Heidi ja Jiri vaikka Heidi ja Jiri sopii paljon paremmin yhteen kuin Venla ja Jiri.Venla ja Jiri sopii vaan kavereiksi,mut tää on mun mielipide. :) Vaikka nyt kun Jiri muutti Venlan luo tilanne näyttää uhkaavalta koska Venlakin on ilmiselvästi ihastunut.Toi Sebastianin ja Eliaksen isä&poika kuvio on kyllä mielenkiintoinen omalla tavallaan,Sebastianin ois kyl korkee aika kertoo Isabellalle silläkin uhalla että nainen suuttuu mutta tällä hetkellä se ei ole mahdollista.Ismon ja Leean suhde saisi kyllä uuden mahdollisuuden kun yliajaja ei ollutkaan Esa ja tällöin Ismo makaa tavallaan turhaan sairaalassa. :)

 18. watuli sanoo:

  Juu ei anna hyvää kuvaa bloggaajast jos ei tiedä roolihahmojen nimiä. Haloo! Miika lukee alkuteksteissäkin, yhdellä K:lla!
  Kuvia blogeihin kiitos myös.

 19. MiSt sanoo:

  ”Katariina ja Miikka joutuvat koville” Eikö hän ole Miika, ei Miikka?

 20. MiSt sanoo:

  ööö kirjoittaa:
  4. syyskuuta 2010 kello 15.48
  mitehä hitossa heidi voi mennä riparille jos se täyttää jo 18?

  Riparin voi käydä minkä ikäisenä vaan.

 21. vadelma sanoo:

  mullakin tulee mieleen heidistä annika ja annika oli joskus mun lemppari hahmo, mut kyl heidi on kivempi

 22. valas sanoo:

  Mullakin tulee Heidistä mieleen Annika. Ja sääliksi käy Heidiä. Hienot synttärit oli järjestäny ja ketään ei tullut paikalle. Vaikka eihän hän kutsunutkaan heitä,mutta silti käy sääliksi:(. Annikan ja Heidin juonikuviot ovat aika samantapaiset,mutta silti hyvät. Ja Peppi sais pitää jo sen turpansa kiinni,se koko ajan puhuu hänen ja Nikon sänky hetkistä eikä näe että hänen ns. parhaalla ystävällään on jokin hätä. Ärsyttää koko Peppi. Minullakin oli arvuuksia yliajajan suhteen. Epäilin Heiskasta,Ossia ja Esaa. Päätösjaksossa olin varma että se on Ossi,mutta siinä jaksossa missä Ossi järjesti sen kynttiläillallisen Jennille tajusin että se ei ole Ossi ja olin hetken aikaa varma että se on Esa,mutta kun se ei ollut Esakaan,epäilin Heiskasta ja uhkauskirjeestä tiesin heti että se on Heiskanen. Heiskasen kommentit on aika hauskoja:D. Mutta sen uhkailut ovat pikemminkin naurettavia kuin pelottavia.

 23. valas sanoo:

  Ps. Toivottavasti ees joku jaksoi lukea;)

 24. tillitalli sanoo:

  Se heidi on vaan niin ärsyttävä,mutt eiks se valmistu eikä mee riparille ;o?? miks sen heiskasen piti viel tunkee takas,sais mennä sinne mist tulikin ; D Ja melkeen kaikki on huomauttanut siitä ”MIIKKA” nimest,joten mäkin sanon se on MIIKA ;DD

 25. Poni sanoo:

  Heiskanen on hauska. :DD ”Sekopää”, naureskelee vaan ja sitten taas uhkailee. (: Toivottavasti se pidetään sarjassa ainakin jonkun aikaa. Ja toivottavasti Isabella jäisi nyt VIHDOINKIN kiinni siitä että järjesti Helenan kidnappauksen – ja yritti myös saada hänet hourulaan – jotta Sebastian voisi jättää Isabellan.

  Kaikki nuoret on ihan tyhmiä, kun eivät yhtään ajattele Heidiä. Peppikin vain vaahtoaa siitä että Jiri sitä Jiri tätä Heidi ole nyt Jirin kanssa, vaikka ei tiedä alkuunkaan, mikä Heidiä oikeasti painaa. Se vanhempien kuolemahan siellä on taustalla.

  Jenni puolestaan teki pahan mokan pettäessään Ossia. Ossi ei tosin ansaitse naista, joka pettää häntä, joten hyvä vaan kun erosivat. Oikeutetusti on Ossi vihainen.

 26. Wee sanoo:

  Vieläkö te jaksatte siitä ”Miikka”-virheestä nalkuttaa? Sehän on korjattu jo aikapäiviä sitten.

 27. tiia sanoo:

  kyllä se on ismo päälle ajo

 28. Tupsilu sanoo:

  ”Heiskanen on hauska.”
  ————————————————————————-
  Totta toitotat! Heiskanen on mun mielestä koominen ja hauska. Repesin melkein ääneen kun Isabella haukkui häntä ja Heiskanen vain kiitteli. :-D
  Ihan hauska ja jännittävä. Sais jäädä vakihahmoksi.

 29. Iira sanoo:

  Heiskanen on ärsyttävä, mutta jotenkin myös ihan hyvä. :—) En halua, että Heiskanen ja Isabella jää kiinni salailustaan, sillä Sebastian ja hän on ihan pari. ♥ Sebastianin täytyisi kyllä kertoa Isabellalle Eliaksesta..

 30. Tupsilu sanoo:

  # Tupsilu kirjoittaa:
  7. syyskuuta 2010 kello 17.09

  “Heiskanen on hauska.”
  ————————————————————————-
  Totta toitotat! Heiskanen on mun mielestä koominen ja hauska. Repesin melkein ääneen kun Isabella haukkui häntä ja Heiskanen vain kiitteli. :-D
  Ihan hauska ja jännittävä. Sais jäädä vakihahmoksi.
  ————————————————————————-
  Perun sanani!!! Heiskanen ei enää ole hauska koska Isabella joutuu luopumaan melkein kaikesta. Pois hus takaisin linnaan!!!

 31. Poni sanoo:

  Tupsilu: vaikka Isabella nyt joutuisi luopumaan kaikesta, mikä olisi hänelle ihan oikein, niin aivan varmasti tuo Heiskanenkin vielä joutuu linnaan takaisin, koska niin Salkkareissa aina käy. :DD Pahikset jää aina kiinni loppujen lopuksi. ^^”

  Sitä paitsi en usko että Isabella antaa tämän masentaa; hän hankkii uusia koruja ja lisää rahaa, onhan hän työssä käyvä ihminen! Eikä taatusti tyydy ”taviksen elämään”.

 32. Satu (vierailija) sanoo:

  Sori,en huomannut et tässä merkinnässä on sittenkin kuvia,ne ei vaan latautunu mulla ekalla kerralla. :)

 33. Miepä sanoo:

  Minun koneella ei lue Miikka vaan Miika:o

 34. Miepä sanoo:

  Repesin kun Heiskanen sanoi Isabellalle että: Sä et taida olla terävin kynä penaalissa:D

 35. valas sanoo:

  Mää myös repesin.

 36. jadessan sanoo:

  heiskanen on jo näkönsä puolesta ruma

 37. miisa sanoo:

  heiskanen ajo ismon pääle