Heiskanen is back!

No niin, nyt on viikko Salkkareiden uusia jaksoja takana. Jännittäväksi menee ainakin tuo Isabellan tilanne, kun Heiskanen on taas kuvioissa. Samalla selvisi todennäköisesti, kuka jyräsi Ismon moottorikelkalla. Enpä olisi uskonut, että kidnappaajana tunnettu Heiskanen oli kaiken takana.

Heiskasen metkut saattavat päättyä huonosti, kuten Sebastianinkin salailut Elias-pojasta. On kuitenkin hauska nähdä Sebastian isänä, vaikka mies valehteleekin hänen ja Cindyn yhteisestä lapsesta. Ennen pitkää Sebastian narahtaa valehtelusta ja silloin Isabella räjähtää. Toisaalta Isabellan ja Heiskasen metkuilujen paljastuminen ajaisi Sebastianin ja Isabellan suhteen karille.

Katariina ja Miika joutuvat koville, kuten aikaisemmin ounastelinkin. Loputtomiin tuollainen valehtelu ei voi jatkua. Katariinan henkinen hyvinvointi on koetuksella, eikä töistäkään tunnu tulevan mitään. Ehkä hän kohta tunnustaa osuutensa Saran katoamisessa.

Viime blogimerkinnässäni valitin, kuinka Heidin käytös ärsyttää minua. Nyt ärsyyntyminen on vaihtunut sääliksi. Nuori nainen kärsii selvästi kleptomaniasta, harvoista ystävistä ei ole apua ja rakkausasiatkin menevät pieleen. Tulee vähän mieleen menneiden Salkkarivuosien tapahtumat, joissa Annika kärsi syömishäiriöistä ja yksinäisyydestä. Mars terapiaan Heidi!

Ossi sai tietää Jennin pettämisestä, mikä oli ihan hyvä juttu. Turhaan Ossin kaltainen härkä tuhlaa aikaansa Jenni kanssa. Jenni ja Asko ansaitsevat toisensa, sen verta inhottavia ovat tehneet.

Jirin muutto Venlalle asettaa tytön kiperään paikkaan. Ei varmasti ole helppoa olla niin lähellä ihastumisensa kohdetta. Ehkäpä Venla rohkaistuu ja saa kerrottua ihastumisesta Jirille. Tosin Jirin tuntien ei kaksikolle voi povata pitkää ja ruusuista yhteiseloa.

-- Antti

Aihe(et): Faniblogit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.