Syksyisiä raitoja

Tässä taas yhdet valmiit sukat :-)

En ole vieläkään kyllästynyt tähän lankaan, vaikka olen siitä neulonut jo kahdet melkein samanlaiset sukat. Onneksi muistelen, että jossain lankakätköissäni tätä lankaa olisi lisää toinen kerä, vain toista väriä. Joo, lankainventaario voisi olla seuraava isompi juttu, mutta se todella vaatii aikaa! En oikeasti muista mitä lankoja minulla on ja ennen olen jokseenkin tarkkaan tiennyt mitä lankoja omistan.

mkirjosukat

Naperon syksysukat
Malli
: oma, perussukka, silmukoita 12 (itselle muistiin)
Lanka: Lana Grossa Meilenweit Merino
Puikot: 2,5 mm

Napero tykkäsi uusista sukistaan saman tien ja sipsutteli ne jalassa vilistäen leikkeihinsä. Uskomatonta on myös tuollaisen 4-vuotiaan muisti: hän heti tokaisi että edellisissä varsi alkaa oranssilla ja kantapää on punaista ja keltaista. Ja teräosa on uusissa ja vanhoissa samanlainen (voitte tarkistaa asian täältä). En voinut kuin ihmetellä!! Mystistä kyllä on se, että oikeasti vanhoissa ja uusissa sukissa on samoilla väreillä teräosat, hauska sattuma!

Aihe(et): Langat, Lasten neuleet, Sukat, Valmiit työt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.