Oma Hedda!

Olipa ihana pitkän tilausneuleiden putken jälkeen neuloa ihan vain itselleen ja juuri sopivasti ilmestyi ostettavaksi niin ihana malli kuin tämä! Juuri sellainen pipo, jota tarvitsin. Viime vuotinen Mambo-piponi periaatteessa oli ihan ok, mutta on kiva saada kuitenkin uusi. :-)

heddapun

Hedda
Malli
: täältä
Lanka: Novita Isoveli, punainen, reilu 100 g tupsun kanssa
Puikot: 5 mm
Modaukset: Tein ”slouchy”:n mukaan muuten, mutta kavennukset aloitin ”fitted”:in mukaan. Tuli juuri sopiva mulle. :-) Mulla oli lankaa enemmän kuin yksi kerä, joten tupsunkin sain. Yksi kerä ei olisi riittänyt tupsuun, niin paljon lankaa kului palmikoihin ja nyppyihin.

Mutta ihana malli, aivan ihana, hyvin kirjoitettu ja selkeä! Ja ohuemmalla langalla varmaan saisi viisivuotiaallekin juuri sopivan -- tosin minulla on omakin malli kehitteillä viisivuotiaalle, joten senkin voisi neuloa… Löysin keskeneräisten papereiden joukosta tämän sotkuisen ohjeen ja ajattelin, että sen voisi nyt ”neuloa puhtaaksi”. :-)

Messuillakin käväisin, mutta ei sieltä oikein löytynyt mitään mitä hain --  se kyllä jäi harmittamaan, etten ottanut tarpeeksi käteistä mukaan kun messuilla on aina niitäkin kojuja, joissa ei kortti käy. Jäi puoli kiloa ihanaa alpakka-lankaa ostamatta. Voi harmitus!

Mutta Steppi-lankaa bongasin uusia värejä: horoskooppi-värit. Niistä löytyi pukinkonttiin kiva kerä!

Aihe(et): Päähineet, Valmiit työt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

2 vastausta kohteessa Oma Hedda!

  1. Päivi sanoo:

    Hei,
    onko Hedda pipon ohjetta mahdollista saada suomenkielisenä?

  2. pia.tuononen sanoo:

    Päivi: ei taida Heddaa saada suomeksi (voit tietty kysyä tekijältä tarkemmin), mutta Heddan ohje tulee myös kaaviona, joten on aika helppo seurata. Katsoo vain aloitussilmukat ja sitten neuloo kaavion mukaan kokonaan. :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *